VIDEO: dit zijn de eerste beelden van de Harry Potter reünie op HBO Max

Media door Elsemieke

Het lijkt wel gisteren alsof we smulden van de magische avonturen van tovenaarsleerling Harry Potter. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen bleek dat er een reünie aankomt van de Harry Potter films. HBO Max heeft alvast een hele fijne teaser gedeeld.

harry potter reunie

VIDEO: dit is de trailer van de jubileumaflevering van Harry Potter

Zeg je Harry Potter, dan zeg je Daniël Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Maar ook een heleboel andere steengoede acteurs die hun opwachting maakten in de magische Harry Potter films, gebaseerd op de boeken van schrijfster JK Rowling. HBO Max zorgt ervoor dat fans zich kunnen opmaken voor een reünie met een groot deel van de originele cast van Harry Potter. Twintig jaar geleden kwam de eerste film van Harry Potter uit en nu komt er een special, gemaakt door HBO Max. De teaser is inmiddels ook bekend dus we kunnen alvast zien wat er verwacht wordt!

 

Deze acteurs spelen in de Harry Potter reünie

"Voor het eerst keert de legendarische cast terug naar waar de magie begon", aldus de zender. De reünie gaat 'Return to Hogwarts' heten en hij wordt vanaf 1 januari uitgezonden. Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson keren dus terug, maar ook Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter en Ralph Fiennes doen mee met de reünie. Chris Columbus, die twee van de acht films regisseerde, werkt ook mee. Kijkers worden getrakteerd op diepte-interviews en gesprekken met de cast, geeft HBO aan. Wij zijn heel benieuwd!

Wanneer staat Harry Potter de reünie op HBO Max?

De Harry Potter films zijn na Marvel en Star Wars de meest succesvolle filmreeks uit de geschiedenis. De acht films brachten in totaal 10 miljard dollar op. In Nederland zagen meer dan 12 miljoen mensen de films in de bioscoop. HBO Max is vanaf volgend jaar beschikbaar in Nederland. De Harry Potter reünie is vanaf 1 januari 2022 te zien.

LEes ook: Netflix kerstfilms 2021: dit zijn de 13 nieuwste