Jeppe uit Married At First Sight deelt metamorfose: "Ik volgde een zwaar crashdieet"

Media door Zita

Op dit moment zijn Jeppe en Jantine zo’n beetje de enige in Married At First Sight die een kans van slagen hebben in hun huwelijk. Jeppe is dan ook een échte heer én hij heeft goede looks. Jeppe heeft er niet altijd zo uitgezien, want hij woog voor zijn deelname heel wat kilo’s meer.

Jeppe en zijn transformatie

Dat Jeppe een good looking guy is, dat ziet niet alleen Jantine, maar dat zien wij ook. Jeppe zag er niet altijd zo uit. Eerder deelde hij al beelden van hem in het verleden waar hij langere lokken had. Daar zien we nu weinig van terug. Niet alleen zijn kapsel heeft een transformatie gehad, maar ook hijzelf. Jeppe deelt namelijk een aantal foto’s op zijn Instagram-pagina waarop we zien dat hij nogal is afgevallen. Wow!

Zwaar crashdieet

Jeppe vertelt onder zijn post dat hij op zijn zwaarst 110 kilo woog. Dit was in 2020. Hij had zich rond gegeten door stress en het was tijd voor een omslagpunt. Een dieet, stoppen met roken en volle bak sporten hebben ervoor gezorgd dat hij een gezonder leven kreeg. “Dit ging natuurlijk niet gelijk” schrijft hij onder zijn post. “In de zomer van 2020 wist ik de knop om te zetten en begon het sporten en diëten serieuze vormen aan te nemen” vervolgt hij. In december van dat jaar stopte hij cold turkey met roken en sindsdien sport en dieet hij voluit.

Ook vlak voor hij het huwelijksbootje instapte, werkte Jeppe nog hard aan zijn lichaam. Deze weken waren zelfs het zwaarst voor hem, want hij wilde er op de huwelijksdag zo slank en goed mogelijk uitzien. Hiervoor volgde hij een zwaar crashdieet. “Een super prestatie vond ik zelf, maar gezond was dit zeker niet!” schrijft Jeppe. Hierna besloot hij dat hij weer mocht genieten van lekker eten. “Na een winter vol genieten en bulken, is het weer tijd voor de cut. Alleen jammer dat ik nu die heerlijke worsten even moet laten liggen!

Meer op Instagram

Married At First Sight

Jeppe heeft een fijn leven, maar hij mist alleen nog een leuke partner. Hij mist iemand om leuke dingetjes mee te doen. Gelukkig is hij nu gekoppeld aan Jantine in MAFS, dus hopelijk heeft dit een positief einde voor hen beiden. Kijkers van het programma zijn in ieder geval enthousiast over het koppel. “Ze hebben dezelfde soort energie en behoefte: een rustig burgerlijk bestaan met kinderen en een huis en tuin. Zo belangrijk als de basisbehoeften overeenkomen” schrijft één van de kijkers.