Hoe leuk! Ter Land, Ter Zee en In De Lucht komt terug op de buis

Media door Zita

Fiets hem d’r in! Was jij ook altijd zo’n fan van het programma Ter Land, Ter Zee en In De Lucht? Dan hebben we goed nieuws voor je, want dit legendarische programma keert weer terug op de buis. Op dit moment werken RTL en EndemolShine aan nieuwe afleveringen van dit programma. Potentiële kandidaten kunnen zich later deze week aanmelden voor het programma, dus waar wacht je nog op?

Ter land, ter zee en in de licht

Wankelende koetsen, vrolijke dieren of hippe fietsjes: we zagen ze allemaal voorbijkomen in Ter land, ter zee en in de lucht. We konden uren kijken naar deelnemers die zichzelf regelrecht de penarie in reden. Daarom zijn wij ook zo blij met dit nieuwe kijkvoer. Deze zomer worden in eerste instantie vier afleveringen opgenomen in de Efteling. Deelnemers leggen een parcours af met hun zelfgebouwde voertuig. Er zijn verschillende onderdelen in het programma. Een oude bekende is ‘Fiets hem d’r in’, maar we kennen ook nog ‘Pompen of verzuipen’, ‘Tobbedansen’, ‘Gein op ’t plein’ en ‘Heen en weer.’

Het doel? Zo snel en origineel mogelijk zijn met je voertuig. Toch hebben de meeste mensen pech en bereiken ze de eindstreep niet, ondanks dat hun voertuig heel origineel is.

Lees ook: Waarom een auto delen met vrienden of familie de toekomst is

De presentatie

Tijdens het programma was er altijd presentatie en commentaar. Het werd bijvoorbeeld gepresenteerd door André van Duijn Ron Brandsteder, Ron Boszhard, maar ook lange tijd door Jack van Gelder, die ook commentator was. Ook was er altijd een ‘starter’, die het startschot gaf voor de deelnemers, denk aan bijvoorbeeld Johan Vlemmix. De nieuwe presentator wordt Ruben Nicolai, dat maakte hij zelf bekend in het programma Beste Kijkers.

Heb jij ook zo veel zin in de nieuwe afleveringen?