Rachels ‘gecremeerde kroketten' zijn razendpopulair tijdens de opening van Brasserie Casa Hazes

Media door Zita

De langverwachte droom van Rachel Hazes is eindelijk uitgekomen. Ze opent Brasserie Casa Hazes in Torremolinos aan de Spaanse kust. Genieten van een lekker drankje in de Spaanse zon, lekkere gerechten en Hazes op de achtergrond. Niet alleen dat, maar ook de ‘gecremeerde kroketten van Rachel’ staan op de menukaart en die zijn meteen al razendpopulair. Wij zien de humor er wel van in. Zou jij deze ook bestellen?

Brasserie Casa Hazes

Het idee om deze brasserie te openen is niet nieuw. Rachel liep al met dit idee rond sinds het overlijden van André. Volgens haar had André nog meerdere wensen, waaronder het openen van een eigen Café Hazes. Hier liet ze vorig jaar al iets van doorschemeren op haar socials. Nu is het dan eindelijk zo ver: Brasserie Casa Hazes in Torremolinos is geopend en trekt al een hoop bezoekers. "Ik vind mensen leuk en ik vind horeca leuk, dus ik zit hier echt op m'n plek' zegt Rachel met een grote glimlach op haar gezicht. Rachel neemt de zaak over van Melanie Beense en Casper Groosman; zij keren terug naar Nederland. Zij helpen Rachel in het begin nog, maar hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt met Rachel als nieuwe eigenaar.

Meer op Instagram

Een gecremeerde kroket

Nu vraag je je misschien af wat je zoal krijgt als je een tafeltje reserveert bij Brasserie Casa Hazes. Nou, een hoop, maar wat vooral opvalt op de menukaart zijn de ‘gecremeerde kroketten’. We herinneren ons natuurlijk allemaal nog de zaak van Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes waarin Rachel een rechtszaak aanspande tegen Yvonne omdat zij haar ‘gecremeerde kroket’ noemde. Rachel serveert ze zelfs in speciale plastic bakjes, namelijk doodskistjes. ‘Dat is toch humor’, zegt Rachel vol trots.

Lees ook: Rachel Hazes reageert op ophef rondom rechtzaak: "ging natuurlijk niet over gecremeerde kroket"

Rachel in Spanje

Het is de bedoeling dat Rachel parttime in Spanje gaat wonen. Echt verhuizen vindt zij nog een grote stap, maar ze zal er naar eigen zeggen wel veel zijn. In Nederland heeft ze dan ook niet veel meer om voor te blijven (behalve dan rechtszaken met dierbaren en andere toestanden). Ergens anders een nieuwe start maken klinkt dan letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren.

Rechtszaak Rachel en Roxeanne 

Enkele dagen geleden zaten Rachel en haar dochter Roxeanne nog in de rechtszaal. Deze zaak ging voornamelijk over geldzaken die nog in de familie speelde. Ook hoorden we tijdens deze rechtszaak dat Rachel haar zoon André Jr. kort had onterfd.

Lees ook: Rachel Hazes onterfde André Hazes jr. en Roxeanne Hazes haalt uit naar haar moeder: “Altijd al paranoia vrouw geweest”