Deze sterrenbeelden huilen het minst

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Huilen doen we allemaal weleens. Maar sommige mensen doen het wel een stuk vaker dan anderen. Emotionele mensen huilen vrij snel, maar sommige mensen zijn maar niet aan het huilen te krijgen. Dit zijn de sterrenbeelden die het minst huilen.

Lees ook: Dit zijn de beste dingen om te doen wanneer je overweldigd raakt

Stier

Als je een Stier bent, of veel planeten in Stier hebt, is de kans groot dat je laatste huilbui al een tijdje geleden is. Een jaar misschien, of een maandje of zes? Wat er ook speelt in het leven van een Stier, je krijgt ze moeilijk aan het huilen. Stieren kunnen zeker wel boos worden of geïrriteerd raken. Toch voelen ze zich zelden emotioneel door de ups en downs van het leven. Stieren zijn erg nuchter en zijn te trots om hun kwetsbare kant te laten zien. Ze kunnen ook erg goed met stress en druk omgaan. Stieren worden niet voor niets gerepresenteerd door de koppige stier. Ook al willen ze wel in huilen uitbarsten, ze zijn te koppig om dit daadwerkelijk te doen. Ze gaan liever even wandelen en halen diep adem, maar uiteindelijk zullen ze alles eruit gooien.

Waterman

Watermannen leven in hun eigen wereldje en hier zijn ze helemaal gelukkig. Dit betekent dat ze niet zo snel tranen in hun ogen zullen krijgen als andere mensen. Zielige of schattige films laten ze eerder lachen dan huilen. Watermannen zijn excentrieke en eigenzinnige mensen en leven volgens hun eigen regels, ze doen alles dus net even anders. Dit luchtteken is af en toe ook een beetje emotioneel onbereikbaar. Je bekijkt het leven door een analytische lens. Dit sterrenbeeld zal alleen huilen wanneer ze verdrietig zijn, want dat is voor hen het meest logisch.

Steenbok

Steenbokken zijn misschien wel het minst emotionele sterrenbeeld. Dit sterrenbeeld kijkt op een logische en rationele manier naar het leven. Steenbokken zullen niet snel huilen om hun problemen, maar gaan juist direct nadenken over de meest geschikte oplossing voor hun situatie. Wat er ook aan de hand is, ze zullen oplossingsgericht gaan denken en eigenlijk vrijwel nooit instorten. Steenbokken zijn erg goed in andere mensen door moeilijke situaties heen slepen. Als je dus ooit een probleem hebt, bel een Steenbok! Dit sterrenbeeld heeft eigenlijk ook het idee dat ze niet genoeg tijd in hun dag hebben om te huilen. Toch houdt dit sterrenbeeld het niet altijd droog. Ze weten bijvoorbeeld ook dat het erg productief kan zijn om te huilen als de negatieve gevoelens die ze ervaren zich beginnen op te bouwen.