Roxeanne Hazes over hereniging met broertje André: "superblij dat we elkaar weer zien"

Celebs door Jennifer

Lange tijd hebben broer en zus Hazes geen contact met elkaar, maar dat contact is inmiddels hernieuwd. Roxeanne Hazes spreekt weer af met haar broertje André. Daar is ze naar eigen zeggen "superblij" mee, zegt ze op de rode loper van de Edison Pop. De hereniging komt wel op een goed moment, nu de twee zijn verwikkeld in een bodemprocedure tegen moeder Rachel over hun vaders erfenis.

Roxeanne Hazes weer contact met broertje André

Momenteel gaat het goed met de muzikale carrière van Roxeanne Hazes. Een hoop mensen komen op haar concerten af, haar liedjes worden goed beluisterd én ze maakt ook kans op awards. Zo was ze laatst bij de Edison Pop, omdat haar nummer De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen genomineerd was binnen de categorie 'Nederlandstalig'. Helaas gaat zangeres Meau er uiteindelijk met de prijs vandoor, maar daar hoeft Roxeanne zeker niet om te treuren. Zij heeft dit jaar alsnog een erg mooie prijs gekregen. Roxeanne heeft namelijk weer contact met haar broertje André. Eerder vertelde hij al aan RTL Boulevard, dat hij "superblij" is met het hernieuwde contact. En ook zus Roxeanne is alleen positief: "Ik ben ook superblij dat we elkaar weer spreken en zien." Aww. Volgens André komen ze overigens niet meteen dagelijks bij elkaar over de vloer, maar ze hebben wel goed contact. Hij denkt dat afstand hen goed heeft gedaan: "Om het niet erger te laten worden."

Rustig aan doen

Overigens hadden Roxeanne en André nooit echt grote problemen met elkaar. Daarom is ze ook zo blij, dat hij nu weer in haar leven is. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar zoontje Fender. Die is ook blij met zijn oom André, al is Fender volgens Roxeanne erg loyaal. "Dré is ook een hele leuke oom," vertelt ze daarbij. Ze zijn het allebei erover eens, dat het contact nu gewoon moet blijven. Ze willen niet weer voor zo'n lange tijd geen contact met elkaar hebben. "Stap voor stap," aldus Roxeanne. Hoe dan ook staat ze in ieder geval weer op de gastenlijst van André zijn tour, die toevallig ook 'gastenlijst' heet.

Bodemprocedure tegen Rachel

Dat broer en zus Hazes weer contact met elkaar hebben, komt wel goed uit. Momenteel is namelijk nog steeds een bodemprocedure gaande tegen moeder Rachel. Dit gaat over de erfenis van André senior. Roxeanne was destijds de bodemprocedure gestart. Zij eist dat haar moeder zich geen erfgename meer mag noemen. Ze wil dat haar moeder het auteurs- en merkenrecht van hun overleden vader niet meer kan gebruiken om geld te verdienen. Zelf had Rachel eerder wel vertrouwen in de rechtszaak. "Eerlijkheid duurt het langst, jongens. Nog tien zaken te gaan," zei ze destijds lacherig voor de camera van Shownieuws. De bodemprocedure vindt nog dit jaar plaats in oktober of november.

Lees ook: Rachel Hazes onterfde André Hazes jr. en Roxeanne Hazes haalt uit naar haar moeder: “Altijd al paranoia vrouw geweest”