Wil je zien: Duncan Laurence getrouwd met grote liefde Jordan in het sprookjesachtige Zweden

Celebs door Jennifer

Duncan Laurence en Jordan zijn zeker geen losing game. De zanger, vooral bekend van zijn hit Arcade, is afgelopen weekend namelijk getrouwd met zijn grote liefde Jordan Garfield, die vanaf nu de naam van zijn geliefde draagt. Hoewel het geen geheim was dat de twee verloofd waren, werden de volgers wel even verrast toen de foto's van het huwelijk op social media verschenen. En het was een waar sprookje met twee Prince Charmings bij het kasteel in Zweden!

Duncan Laurence en Jordan stappen in huwelijksbootje

Duncan Laurence is sinds het coronajaar 2020 samen met de Amerikaanse songwriter Jordan Garfield. Blijkbaar voelde het toen al meteen goed tussen de twee, want in oktober van datzelfde jaar vroeg Jordan vervolgens de zanger ten huwelijk. "Ik ga trouwen met de meest vriendelijke, slimme, authentieke, getalenteerde en knappe man," schreef hij destijds op zijn Instagram. Cute! En nu is het eindelijk zover: afgelopen weekend zijn Duncan en Jordan in het huwelijksbootje gestapt. In een kasteel in Zweden zijn ze getrouwd in het bijzijn van een familie en lieve vrienden, waaronder ook mede-muzikanten Benedict Cork en Judy Blank. Eerder dit jaar gaf Duncan al aan dat hij graag in Zweden wilde trouwen, maar ook dat hij de bruiloft privé wilde houden. "Werk en privé gescheiden houden is superfijn," aldus Duncan.

Het komt dan ook als een kleine verrassing voor zijn Instagramvolgers, wanneer er ineens foto's verschijnen van het getrouwde stel. "Mr & Mr de Moor," schrijft Duncan onder de foto's. Hieruit blijkt al dat ze zijn naam hebben gekozen en dat zien we ook terug in de naam van Jordan op Instagram, die nu @imjordandemoor heet.

Zangeres Judy Blank als trouwambtenaar

Zoals gezegd waren er dus ook een aantal mede-muzikanten aanwezig op de bruiloft van het muzikale koppel Duncan en Jordan. Eén van deze gasten, Judy Blank, was daarnaast ook de trouwambtenaar. "I found my prince," schrijft ze op Instagram bij een foto met Duncan, waarna ze enthousiast vertelt hoe ze "haar twee beste vrienden getrouwd heeft". "Ik ben nog steeds niet uit mijn wolk na deze sprookjesbruiloft," vertelt ze. "Het was magisch, plus een zwembadfeest om drie uur 's nachts. I mean..." Op één van haar foto's zien we inderdaad, hoe een aantal mensen uit het trouwgezelschap 's avonds laat nog even een duik hebben genomen. Heerlijk! Het lijkt erop dat het kersverse koppel enorm heeft genoten van hun huwelijksdag. Een andere vriendin van het koppel, @jels_ke, heeft Duncan en Jordan officieel een 'naam' gegeven. Op een Instagramstory schrijft ze: "Het mooiste koppel. #jordun". We wensen Jordun nog veel geluk!

duncan laurence jordan getrouwd zweden jordun

Lees ook: Nieuwe seizoen Beste Zangers krijgt ook special over mentale gezondheid (en op déze datum begint het)