Zien: déze Bachelorette-kandidaat wordt vader

Celebs door Elsemieke

Het voelt als gisteren dat we Gaby Blaaser konden volgen in haar avontuur naar liefde. In The Bachelorette ging ze op zoek naar haar droomman, maar die vond ze daar helaas niet. De mannen die voor haar meededen hebben wél meer succes in de liefde. Er is zelfs een baby op komst!

Bachelorette-kandidaat wordt vader

Het eerste seizoen van De Bachelorette in Nederland ligt alweer even achter ons. Het was een seizoen vol avontuur, opbloeiende liefde en natuurlijk ook de nodige drama. Joey ging er met de winst vandoor, maar een stabiele relatie met Gaby Blaaser zat er helaas niet in. De achttien knappe mannen die het hart van Gaby Blaaser probeerden te veroveren hebben wel geluk in de liefde. Zo kreeg Jethro Galung al een baby en is er nóg meer goed nieuws: eén van hen verwacht ook een kindje!

De Bachelorette

In De Bachelorette streden achttien mannen om het hart van Gaby Blaaser. Ook Kasper deed mee aan het eerste Bachelorette-seizoen in Nederland. Hoewel hij niet het hart van Gaby voor zich kon winnen, woont hij inmiddels op Curacáo met zijn mooie vriendin en nu verwachten ze ook samen een kindje! Op Instagram maakt Kasper bekend dat hij papa wordt én onthult hij direct het geslacht van het kindje. “Met trots mag ik vertellen dat wij een dochter verwachten🤰❤️” Daarbij deelt hij een foto samen met zijn vriendin Iris, waarop ze de echo’s van de baby vasthouden. Kasper deelt daarbij dat zijn vriendin nu twintig weken zwanger is. De twee kunnen dus begin volgend jaar een kleine spruit verwachten.