Jethro van De Bachelor opgenomen in een verslavingskliniek

Celebs door Elsemieke

Jethro Galung deed een paar seizoenen geleden mee met De Bachelorette, waarin hij probeerde het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Dat lukte helaas niet, maar al snel na de opnames vond hij alsnog de liefde. Jethro vertelt nu op Instagram dat hij in die periode een tijdje in een verslavingskliniek heeft gezeten.

Jethro van De Bachelor opgenomen in een verslavingskliniek

Jethro Galung kan je nog kennen van zijn deelname aan De Bachelorette, het seizoen waarin Gaby Blaaser de hoofdrol speelde. Zij wees hem uiteindelijk af, maar hij werd kort na de opnames alsnog verliefd: met Kelly heeft hij inmiddels zelfs al een zoontje. Toch was het niet alleen maar rozengeur en manenschijn voor de realityster, want hij kampte met heftige verslavingen.

In de kliniek

“12 Mei 2022 die dag vergeet ik nooit meer! ‘S ochtends afscheid nemen van mijn gezin voor zes weken. Waarheen? Zuid-Afrika… Een kliniek, een verslavingskliniek. Het was een nachtmerrie waarvan ik dacht dat mij dit nooit zou gebeuren… maar die ochtend was een emotionele hel, de hele vlucht gehuild van verdriet en teleurstelling in mezelf. Nu, zes weken verder, is het een zegen dat ik mezelf de kans heb gegeven om te herstellen van een ziekte die mij mentaal en fysiek kapot maakte en niet te vergeten de mensen om mij heen ook. Na overleg met diverse specialisten was Zuid-Afrika de beste optie.”

Diep dal

Als hij even niet lekker in zijn vel zat, greep hij naar verdovende middelen, maar inmiddels staat Jethro sterker dan ooit in het leven. “Ik ben terug: gezond, fris en ready om weer in de wereld te staan. Ik zal de beste vader en partner ooit worden. Ik zal weer gelukkig in het leven staan en omgaan met de teleurstellingen vanuit het verleden. Zoals ze in Afrika zeiden: ‘Would the real slim shady please stand up?’ Well, I STAND UP PROUD.”