Babynieuws: Daniëlle van Temptation Island is bevallen van haar eerste kindje

Celebs door Elsemieke

Remember? Mezdi kon zijn handen niet van de verleidsters afhouden, waarop Daniëlle hem publiekelijk voor zwijn uitmaakte en aan het flirten sloeg met Fabrizio. Dat de twee samen Temptation Island niet hebben overleefd, was wel duidelijk. Daniëlle is inmiddels verder gegaan met haar leven. Ze is inmiddels bevallen van haar eerste kindje.

Temptation Island-Daniëlle is bevallen van haar eerste kindje

Inmiddels is het seizoen van Temptation Island 2022 alweer bijna afgelopen en zien we volgende week hoe de laatste dreamdates zijn vergaan. Temptation Island 2022 aflevering 10 staat nu op Videolan! Maar we herinneren ons vorige seizoenen ook nog heel goed. Zo waren Mezdi en Daniëlle een opvallend stel, waar de liefde helaas niet lang duurde. Beiden gingen verder met hun leven. Danielle maakte vorig jaar zelf bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Sindsdien deelde ze regelmatig kiekjes van haar prachtige zwangere body. Inmiddels is haar zoontje geboren!

Kleine babyhandjes

Samen met lover Avni Ozyurt maakt ze het heugelijke nieuws op The Gram bekend met een super schattige foto van het handje van haar kersverse zoontje. “Al kijkend naar jouw kleine handje, krijgt ons geluk een gouden randje ✨”, staat er onder de lieve foto van de kleine baby. Ook delen ze direct de naam van hun zoontje. “Zayn Idris Özyurt, 23’06’2022. Wat zijn wij blij met jou 💙👶🏻” Gefeliciteerd, Daniëlle!