Jaimie Vaes pakt leven weer op in nieuw seizoen van 'In The Vaes Lane'

Celebs door Elsemieke

Jaimie Vaes voedt zoontje Lío alleen op, want papa Lil Kleine is weliswaar terug van rehab in Thailand, maar hij ligt nog altijd met zijn ex in de clinch over de opvoeding van hun zoontje. In de eerste aflevering van het derde seizoen van 'In The Vaes Lane' vertelt ze over haar kant van het verhaal.

Jaimie Vaes pakt leven weer op in nieuw seizoen van 'In The Vaes Lane'

Als er één iemand is geweest waarbij het afgelopen jaar behoorlijk op zijn kop heeft gestaan, dan is het Jaimie Vaes wel. “Ik ben papa en mama tegelijkertijd. Het is heel jammer dat het zo moet gaan, maar het leven gaat door. Ik probeer er als moeder zijnde iets van te maken," zei Jaimie over de opvoeding van hun zoontje. Alimentatie krijgt Jaimie ook niet van Lil Kleine. “Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.” Drie maanden geleden werd Lil Kleine opgepakt, nadat hij na een uit de hand gelopen ruzie haar hoofd tussen het autoportier had geslagen. In een interview zei Jaimie daarover: "Als je van iemand houdt, ga je niet zo maar weg. Je hebt een gezin, en je gaat met volle overtuiging zo’n relatie aan.” Alles doet Jaimie nog steeds heel veel, maar gelukkig stonden haar vrienden dag en nacht voor haar klaar. Het derde seizoen van 'In The Vaes Lane' begint ze dan ook met hen, in een hip restaurant in Amsterdam. “Na een moeilijke en pittige periode ben ik jullie allemaal heel erg dankbaar."

Heeft Jaimie Vaes een nieuwe liefde?

Hoewel het gerucht gaat dat Jaimie een nieuwe liefde heeft, ontkent Jaimie zelf deze roddel met klem. "Het is geen nieuwe liefde en die heb ik op dit moment ook niet. Ik sta er wel voor open, en ik heb ook wel eens contact en dan ben je een beetje aan het daten, maar dat is voor nu niks serieus." Jaimie denkt dat een nieuwe liefde nog niet aan de orde is: "Nou, liefde, ja, in welke vorm? Ik hoef nu op dit moment geen vaste relatie. Ik ben heel blij dat ik vrij ben, dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het heel leuk om af en toe leuk gezelschap te hebben, maar daar hou ik het denk ik voorlopig bij." 

Zien: Jaimie Vaes zoenend gespot met onbekende Fransman