Zien: Jaimie Vaes zoenend gespot met onbekende Fransman

Celebs door Elsemieke

Nu de relatie tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes echt voorbij is, heeft de influencer haar leven weer opgepakt. Zo wordt ze op verschillende vakantiebestemmingen gespot met allerlei vrienden, maar daar blijft het niet bij. De ex van Lil Kleine is ook intiem vastgelegd met haar potentiële nieuwe lover! 

Jaimie Vaes over mishandeling Lil Kleine: "is geen weg terug"

 

Jaimie Vaes zoenend gespot met onbekende Franse man

Jaimie Vaes en haar ex-verloofde Lil Kleine zijn nu al een tijdje uit elkaar. In het begin leek het alsof Jaimie - logischerwijs - even tot rust wilde komen van alles wat er gebeurd was. Drie maanden geleden werd Lil Kleine opgepakt, nadat hij na een uit de hand gelopen ruzie haar hoofd tussen het autoportier had geslagen. In een interview zei Jaimie daarover: "Als je van iemand houdt, ga je niet zo maar weg. Je hebt een gezin, en je gaat met volle overtuiging zo’n relatie aan.” 

"Gewoon een vriend"

Toch is Jaimie inmiddels weg bij de vader van haar zoontje en geniet ze weer volop van het leven. Sterker nog: de influencer is alweer aan het daten! Volgens Shownieuws is het al behoorlijk serieus tussen Jaimie en een knappe Fransman. "We weten nog niet wie het is, maar we hebben wel haar management gesproken. Hoewel het management aangeeft dat het gewoon een vriend is van haar, vinden wij dat ze wel érg intiem is met hem..." Yvonne Coldeweijer post op haar Stories de intieme foto's van Jaimie Vaes en de mysterieuze man. Wij zijn heel benieuwd hoe het tussen deze twee gaat aflopen!

Foto: BrunoPress

Lees ook: Huh? Tony Junior beleeft intieme dag met Bachelor-deelneemster