Selena Gomez bevestigt nieuwe relatie met déze muzikale bekende: "hij is mijn alles"

Celebs door Jennifer

Selena Gomez (31) heeft eindelijk weer wat geluk in de liefde. Na relaties met Justin Bieber en The Weeknd is ze een hele tijd single geweest, maar dat is inmiddels verleden tijd. De zangeres bevestigt nu namelijk haar nieuwe relatie met de bekende muziekproducent Benny Blanco (35). Oeh! De bevestiging volgt na een wat vage periode vol rumours over haar liefdesleven.

Selena Gomez bevestigt nieuwe relatie

Het nieuws over Selena Gomez en haar nieuwe relatie komt toevallig, nadat er weer rumours rondgingen over haar liefdesleven. Zo speculeerden mensen over een driehoeksverhouding met het koppel Brooklyn Beckham en Nicola Peltz. Ze worden namelijk vaak samen gespot en Selena noemt hen op een gegeven moment ook een "throuple": een koppel van drie. Al zegt Nicola later tegen Cosmopolitan dat ze "drie beste vrienden" zijn. Iets wat inmiddels waar lijkt te zijn, want Selena heeft naar eigen zeggen een relatie met heel iemand anders.

"Mijn alles"

Via een Instagramaccount bevestigt ze namelijk andere geruchten over een relatie met muziekproducent Benny Blanco. Dit doet ze op een nogal bijzondere manier, namelijk via de comments op een fanaccount. Daar verdedigt ze haar relatie met Benny, die onder vuur ligt in de reacties. "Hij is mijn alles," reageert ze eerst schattig onder een foto van hen samen. Vervolgens reageert ze nog verder op vervelende reacties van volgers. Daarin noemt ze Benny "het beste wat haar is overkomen". Ook zegt ze dat hij beter is dan iedereen waar ze ooit mee heeft gehad, waaronder dus Justin Bieber en The Weeknd.

Wie is Benny Blanco?

De kans is trouwens aanwezig, dat je even niet weet wie Benny is. Benny is dus muziekproducent en heeft samengewerkt met grote artiesten als Ed Sheeran, Avicii, Katy Perry, Britney Spears, Maroon 5 en OneRepublic. Daarnaast heeft hij ook samengewerkt met Selena zelf aan nummers als Same Old Love en Kill Em. Dat was in 2015, maar dit jaar werkten ze wederom samen aan Selena's liedje Single Soon. De twee kennen elkaar dus al heel lang. Zo hebben ze elkaar zelfs al ontmoet voor 2015, doordat Benny ook heeft samengewerkt met Selena's ex Justin en zelfs haar andere ex The Weeknd.

Vervolgens ontstaat wel wat gedoe tussen Benny en Selena's fans, doordat hij gemene opmerkingen maakt richting Selena. Zo noemt hij haar in de periode na de break up met Justin een "cookie-cutter" popartiest. Dat heeft te maken met het feit, dat ze zangeres is én een make-uplijn heeft. Maar kennelijk waren de opmerkingen niet heel heftig, want nu lijkt Selena hem dus te hebben vergeven. Op 7 december 2023 schrijft ze namelijk op Instagram, dat zij en Benny al zes maanden daten buiten de media om. Dat is dus zo'n beetje sinds de zomer. In de tussentijd heeft hij haar ook support op een event van haar make-uplijn Rare Beauty.

De twee zijn nu dus een gelukkig koppel en openlijk in love, zien we ook bij Selena's eigen Instagram. Op haar Stories plaatst ze namelijk een foto waar vermoedelijk Benny op staat, maar wel op een mysterieuze manier. Daarna volgt een foto van een ring met de letter 'B', die genoeg duidelijkheid geeft over de vorige foto.

selena gomez benny blanco relatie instagram story

selena gomez bevestigt relatie benny blanco

Lees ook: Smullen: Dit zijn de sappigste driehoeksverhoudingen van celebs