Roddelende Taylor Swift en Selena Gomez gaan viral (en dít is waar het mogelijk over ging)

Celebs door Jennifer

Taylor Swift en Selena Gomez zijn niet alleen één van de bekendste artiesten, maar ook de bekendste best friends ter wereld. Hoe leuk is het om door hun gezamenlijke bekendheid als vriendinnen naar awardgala's te gaan? Afgelopen weekend hadden ze het in ieder geval duidelijk naar hun zin tijdens het Golden Globes gala. Zo gaat nu een filmpje compleet viral, waarin de twee lekker aan het roddelen zijn als echte besties. Maar waar hebben ze het over?

Taylor Swift en Selena Gomez tijdens Golden Globes gala

Voor de tv-wereld zijn de Golden Globes één van de belangrijkste prijzen. Deze Golden Globes werden afgelopen weekend weer uitgereikt en natuurlijk kwamen een hoop celebs af op het beroemde gala. Ook wereldartiesten én beste vriendinnen Taylor Swift en Selena Gomez waren van de partij, die allebei tevens waren genomineerd voor een award. Taylor had met haar The Eras Tour-film namelijk een nominatie in de wacht gesleept in de categorie Cinematic and Box Office Achievement. Vervolgens had Selena op haar beurt een nominatie in de categorie Best Actress in a TV Series, Musical or Comedy dankzij haar rol in Only Murders in the Building. Twee mooie nominaties, maar wel nominaties met een hoop concurrentie. Zo verloor Taylor het in haar categorie van de populaire live-action Barbie film. Hoe kan het ook anders? Bij de Best Actress-categorie won actrice Ayo Edebiri uit The Bear.

Roddelen over Kylie Jenner?

Geen winst voor Taylor en Selena dus, maar wel een heleboel fame op social media. Een video gaat namelijk viral op socials, waarin de vriendinnen lekker met elkaar roddelen. Tja, het zijn niet voor niets besties. Alleen waar gaat het over? Nou, natuurlijk zitten daar meteen mensen op en suggesties zijn er zeker. Hele interessante suggesties zelfs! Zo lijken Selena en Taylor zeer goede tea te delen over Kylie Jenner en haar vermoedelijke, nieuwe vlam: acteur Timothée Chalamet. "Ik vroeg om een foto met hem en zij zei nee," denkt iemand Selena's op lippen te lezen. Vervolgens zou Taylor ter verduidelijking Timothée's naam hebben gezegd, waarop Selena reageert met een knikje. Kylie en Timothée waren wel allebei aanwezig bij de Golden Globes en werden zelfs zoenend gespot aan hun tafeltje. Oh la la!

Timothée Chalamet

Mocht het gesprek tussen Taylor en Selena echt zo zijn gegaan, is het onduidelijk waarom Kylie de foto heeft afgewezen. Al is het natuurlijk mogelijk, dat ze haar liefdesleven nog graag privé houdt. Overigens gaat het wel een tijdje rond, dat ze date met Timothée. Zo noemt Kylie Timothée, volgens een bron aan People, sinds begin december 2023 officieel haar vriend. "Hij steunt haar carrière en zij die van hem," vertelde bron destijds. "Ze proberen allebei belangrijke evenementen voor elkaar bij te wonen." Cute! In januari dit jaar werd Timothée vervolgens gespot in Los Angeles, terwijl hij reed in de Range Rover van Kylie. Nou, dat maken de geruchten over een relatie alleen maar sterker. En dan nu de roddelende Taylor en Selena tijdens de Golden Globes... Laten we hopen dat ze ergens dit jaar Instagram official gaan.

Lees ook: Selena Gomez bevestigt nieuwe relatie met déze muzikale bekende: "hij is mijn alles"