Bibi Breijman schrijft frustratie van zich af na roddels over Waylon: "laat mijn gezin met rust"

Celebs door Jennifer

Het lijkt alsof Bibi Breijman en Waylon nooit van de juicekanalen afkomen. Vooral toen uitkwam dat Waylon was vreemdgegaan tijdens Bibi's tweede zwangerschap, ging het los op social media. En ook nu is de zanger weer het mikpunt van juice over vreemdgaan. Hij zou weer de mist in zijn gegaan. En dit kwam dus uit tijdens Bibi's huidige zwangerschap van hun derde kindje. Alleen klopt de juice helemaal niet en dat frustreert Bibi, die flink van zich afbijt op Instagram.

Bibi Breijman gefrustreerd door roddels juicekanalen

Dat Waylon niet altijd een lieverdje is, dat weten mensen inmiddels wel. Het is inderdaad een feit, dat de zanger is vreemdgegaan tijdens Bibi Breijman haar tweede zwangerschap. Dit ligt achter hen en over deze moeilijke periode praat ze inmiddels openhartig. Ze heeft hem vergeven. Alleen blijft de juice over Waylon binnenstromen bij de diverse spionnen van juicekanalen. Zo gaat nu weer iets rond over een affaire van Waylon uit 2021. Deze roddel is in de lucht belandt, terwijl Bibi zwanger is van hun derde kindje. Dat klinkt als een slechte timing, al blijkt de juice in dit geval helemaal niet waar. Of nou ja, voor Bibi is het minder heftig dan men denkt. Daarom bijt ze flink van zich af op Instagram, waar ze reageert op de geruchten. "Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, maar dit moet wel een keer gaan eindigen," schrijft ze op haar Instagramstories.

Juice over vreemdgaan Waylon

De juicekanalen hadden het dus over een andere 'affaire' van Waylon, die in 2021 zou hebben plaatsgevonden tijdens de relatie met Bibi. De affaire zou met een juf zijn, die werkzaam was bij het kinderdagverblijf van dochtertje Teddy. Alleen blijkt het helemaal geen affaire, maar gewoon een date uit 2016. In dat jaar kennen Waylon en Bibi elkaar nog helemaal niet. Geen wonder dus dat Bibi nu reageert op de juice over Waylon. Het enige waar ze momenteel mee strugglet is haar gezondheid. "Al die maanden van vuile berichten over mijn gezin heb ik mijn rug recht gehouden en het genegeerd," schrijft ze. "Maar nu lig ik hier te vechten onder toezicht van het ziekenhuis voor het welzijn van ons ongeboren kind." Bibi ligt inderdaad weer in het ziekenhuis, doordat ze ernstige zwangerschapsmisselijkheid ervaart. Doordat ze veel overgeeft, is ze enorm verzwakt. Daarom krijgt ze in het ziekenhuis behandelingen met vitamines en vocht toegediend.

Bibi hoopt met haar statement, dat de juicekanalen voorzichtiger worden in het delen van informatie. "Houd hier mee op en laat mijn gezin met rust," schrijft ze gefrustreerd. "Jullie juicekanalen spelen gewoon met mensenlevens."

bibi breçijman instagram story Waylon roddels juicekanalen

Lees ook: Bibi Breijman openhartig over moeilijke tijd na vreemdgaan Waylon: "val gewoon op slappe lullen"