Deze sterrenbeelden zijn een kei in het verbergen van emoties

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Voor de een is het heel makkelijk om openhartig een boekje open te doen over haar leven. De ander deelt het liefst helemaal niks en stopt emoties liever diep weg. Ew, feelings. Ook dit heeft natuurlijk weer van alles met de sterren te maken, en van déze tekens uit de dierenriem zul je nooit, maar dan ook nooit, hun emoties kunnen aflezen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen goed tegen een korte nacht

Deze sterrenbeelden verbergen hun emoties goed

Ben jij ook een van deze sterrenbeelden die een kei is in het verbergen van emoties?

Stier

De Stier is een teken dat zich niet graag openstelt voordat 'ie er zeker van is dat iemand te vertrouwen is. En heel eerlijk, dat komt maar vrij weinig voor. Je zult dan ook niet snel weten hoe de Stier zich voelt. De reden hiervoor? Ze zijn eigenlijk heel bang om gekwetst te worden. Mocht je het hart van dit teken willen veroveren, dan zul je toch echt even geduld moeten hebben.

Maagd

Net als de Stier is ook de Maagd voorzichtig met het vertrouwen van mensen. Ze zijn nogal bang dat de gegeven informatie (a.k.a. de emoties) ooit tegen hen gebruikt zullen worden. Ook weer een vertrouwensdingetje... De Maagd is liever alleen dan dat ze ook maar het risico lopen om gekwetst te worden.

Weegschaal

Dit teken houdt van balans zul je denken, maar niet als het gaat om het tonen van je emoties. De Weegschaal heeft soms moeite met communiceren en lijkt daardoor vaak emotieloos. Vaak voelen ze zich ook een beetje zo, omdat het begrijpen van bepaalde gevoelens nogal lastig is voor dit teken uit de dierenriem. Soms, heel soms, delen ze toch eens wat er op hun hart ligt, maar vaak zal dit niet voorkomen.

Schorpioen

De Schorpioen houdt zijn gevoelens lekker geheim voor iedereen. Dit teken snapt simpelweg niet waarom je je zo moet openstellen naar iedereen toe. Pas als er een reden voor is, of toch misschien een persoon die het wel moet weten, dan kan de Schorpioen zich wel laten zien, maar anders...

Waterman

De Waterman krijgt oprechte kriebels van gevoelens, emoties en vooral het praten erover. De beste manier om dit te ontwijken is om gewoon te doen alsof je niks voelt. Toch? Uiteindelijk is dit natuurlijk helemaal een gevalletje 'hier voel ik me het veiligst bij', maar soms mag je je best eens laten zien hoor, Waterman.