Oeh! Virgin River seizoen 6 komt eraan: op déze datum starten de opnames

Media door Jennifer

Grote kans dat je de speciale kerstafleveringen van Virgin River nog maar net hebt gezien. Of misschien heb je ze direct na de release gebingewatchet. Dan zit je nu waarschijnlijk in het welbekende zwarte gat. Nou, goed nieuws voor jou: seizoen 6 van Virgin River komt eraan! Nee, niet nu meteen, maar de opnames beginnen wel binnenkort en sneller dan je denkt.

Pas op: dit artikel bevat spoilers!

Virgin River seizoen 6: opnames

De Netflixserie Virgin River is in korte tijd zeer populair geworden, mede dankzij de chemie tussen hoofdpersonages Mel Monroe en Jack Sheridan. Hoewel de serie 'pas' in 2019 is gestart, is nu toch alweer seizoen 6 onderweg. OMG! Voor de fans van Virgin River is dat overigens alleen maar leuk. Grote kans dat fans de serie binnen no time bingewatchen. Nu hoeven ze niet zó lang te wachten op nieuwe kijkvoer. De makers zijn namelijk druk bezig aan seizoen 6 van Virgin River. Vorig jaar gingen de schrijvers al om tafel voor het nieuwe scenario en binnenkort is het eindelijk zover.

In februari 2024 starten namelijk de opnames van Virgin River seizoen 6, om precies te zijn op 2 februari 2024. Oeh! Vervolgens gaan de opnames volgens Amerikaanse media door tot 17 mei. Eigenlijk wilden de makers eerder beginnen aan het nieuwe seizoen. Alleen kwamen vervolgens de stakingen in Hollywood tussendoor, waardoor de productie - net als bij vele andere series en films - stilviel.

Verhaallijn

Gelukkig zijn de stakingen in Hollywood inmiddels voorbij en kan iedereen weer door. De fans van Virgin River kunnen namelijk wel een interessante verhaallijn verwachten. Mocht je seizoen 5 al helemaal hebben gezien inclusief de kerstafleveringen, dan weet je ongeveer waar de verhaallijnen zijn geëindigd. Zo was de grootste plottwist waarschijnlijk wel, dat Mel haar biologische vader tóch contact zocht met zijn dochter. Hem gaan we dus sowieso beter leren kennen in seizoen 6! Daarnaast stapt power couple Hope en Doc opnieuw in het huwelijksbootje, zijn Lizzie en Dennie in verwachting van hun eerste kindje en heeft Brady's vriendin blijkbaar een geheime agenda. Ah oh! De laatste afleveringen van seizoen 5 hebben de makers genoeg stof gegeven voor nieuwe verhalen.

Meer op Instagram

Wanneer te zien?

Helaas moeten we hoe dan ook even wachten op seizoen 6 van Virgin River. Zoals gezegd starten de opnames dus in februari van dit jaar. Dat betekent wel dat de opnames in 2024 worden afgerond. Alleen of het nieuwe seizoen ook meteen in 2024 op Netflix verschijnt, blijft onduidelijk. Al bestaat de kans zeker, dat we voor het nieuwe jaar nog een nieuw seizoen van Virgin River krijgen. Fingers crossed!

Lees ook: 3 x zo kleed jij je als Mel uit Virgin River