Kijkers irriteren zich aan twijfelende Saul in Winter vol Liefde: "wat een moeilijk gedoe"

Media door Jennifer

De laatste dagen in Winter vol Liefde worden nog spannend voor makelaar Saul (29). Op dit moment ervaart hij flinke keuzestress door de smoorverliefde Amy Rose (20) en zijn ex Rafaella (30), waarmee hij een sterke band heeft. En het dilemma wordt alleen maar groter, want de vrouwen in zijn koker zijn nog niet op. Ah oh! Wordt het Amy Rose, Rafaella of toch iemand anders?

Saul in Winter vol Liefde

In Winter vol Liefde blijkt één deelnemer de hartenjager van het seizoen: Saul. De charmante, 29-jarige makelaar is duidelijk de populairste bij de vrouwen. Alleen ontstaat keuzestress daardoor ook snel. Vooral nu het einde van het liefdesavontuur nadert, krijgt Saul veel last van spanningen in zijn lijf. Wie laat hij volledig toe in zijn hart? Op dit moment lopen twee vrouwen rond in zijn huis: het 20-jarige modepopje Amy en de 30-jarige Rafaella, die ook niet vies is van make-up en mooie kleding. Daarnaast heeft zij één kleine voorsprong: ze heeft een voorgeschiedenis met Saul. OMG! Rafaella is namelijk de ex van Saul, waarmee hij vijf jaar een relatie heeft gehad. En nu wil ze hem dus terug, maar wil Saul dat ook? In de meest recente aflevering op tv laat Saul weten, dat hij in een duivels dilemma zit. Gaat hij voor Amy Rose, waarmee hij veel aantrekkingskracht voelt of toch voor de sterke band met Rafaella?

Keuzestress

Door de keuzestress slaapt Saul naar eigen zeggen slecht. Het komt vooral, doordat hij bang is voor zijn vriendschap met Rafaella. Hij denkt dat de vriendschap over is, als hij voor Amy Rose kiest. "Dan zou het voor mij voelen, alsof ik iemand verlies voor het leven," vertelt hij daarover. "Met Raf heb ik gewoon een hele sterke band." Alleen wil hij ook niet de "mooie lach" van Amy missen. "Wat ik ook kies, ik heb toch verloren," aldus Saul.

Ondertussen houden zowel Amy Rose als Rafaella de strijd om Saul nog even vol. Al heeft de smoorverliefde Amy Rose wel moeite met de twijfelende makelaar. Dat laat ze hem weten tijdens een intiem gesprek in een restaurant. Hier laat Saul op zijn beurt zien, dat hij Amy Rose nog niet heeft afgeschreven. Zo leert hij naar eigen zeggen veel van Amy Rose over emoties. Zelf loopt hij emotioneel mogelijk vijf jaar achter en volgens hem loopt zij juist vijf jaar voor. Ook is de aantrekkingskracht duidelijk, wanneer Amy Rose in huilen uitbarst. "Het doet pijn in mijn hart als ik Amy zie huilen," zegt Saul voor de camera. "Dan zou je haar het liefst gewoon even willen vastpakken en een stevige knuffel en zoen geven." Nou, doe dat dan!

Rafaella of Amy Rose?

Niet alleen Amy Rose begrijpt niets van Saul, ook de kijkers irriteren zich aan de twijfelaar. "Wat een moeilijk gedoe en gedraal," reageert iemand op socialmediakanaal X, terwijl een ander zegt: "De verpersoonlijking van een lafaard? Dat is Saul." In principe kiest hij nu ook tussen liefde en vriendschap. De keuze lijkt op het eerste gezicht dus makkelijk in een programma genaamd Winter vol Liefde. Dan ga je voor liefde, right? Saul zegt alleen vriendschapsgevoelens te hebben voor Rafaella, maar wel aantrekkingskracht bij Amy Rose. "Waar ben je dan bang voor?" vraagt Amy zich terecht af voor de camera. Nou, voor een 'kut-gevoel', aldus Saul.

Nóg twee vrouwen

Helaas voor Saul wordt het hem nóg moeilijker gemaakt. In de laatste week van Winter vol Liefde krijgt hij er namelijk nog eens twee vrouwen bij. Oh no! De twee laatste vrouwen zijn wel even anders dan Amy Rose en Rafaella. Ze zijn een stuk minder 'plastic fantastic'. Wordt Saul zijn dilemma nu alleen nog maar groter? "Als er nu met twee nieuwe vrouwen geen kortsluiting komt, dan weet ik het ook niet meer," reageert een kijker op social media. Het wordt hoe dan ook een interessante laatste week in huize Saul!

Lees ook: Huh? Winter vol Liefde-kijkers zien look-a-like van oude bekende uit B&B vol Liefde