Aha! Sterre uit Lang Leve De Liefde kun je ook kennen van dít populaire tv-programma

Media door Jennifer

In tv-programma's zitten regelmatig ook een hoop onbekende Nederlanders, meestal bij de datingprogramma's zoals Lang Leve De Liefde. Al zijn sommige 'onbekende' Nederlanders inmiddels bekend geworden. Zo komt in de nieuwste LLDL-aflevering Sterre (22) voorbij, die je mogelijk bekend voorkomt. Zij heeft namelijk ook meegedaan aan een ander populair realityprogramma op tv.

Sterre in Lang Leve De Liefde

In Lang Leve De Liefde leren we deze keer de 22-jarige Sterre kennen. Zij is content creator voor haar eigen social media, maar ook op het bekende 18+-platform OnlyFans. Ze ziet er ook uit om door een ringetje te halen: helemaal in de make-up met een zomers jurkje. Ze wil duidelijk een goede indruk maken op haar date. Ze stelt zich overigens voor als een ouderwets persoon. "De vrouw doet het huishouden, koken, de kaarsjes aan, het gezellig houden," vertelt ze. Hoewel ze zichzelf netjes voorstelt in de aflevering, blijken een hoop kijkers haar eigenlijk al te kennen. "Volgens mij zag ik die Sterre van de week bij Steenrijk, Straatarm," schrijft een kijker op socialmediakanaal X. Nou, dat klopt! Sterre is zeker geen onbekende meer op tv.

Steenrijk, Straatarm

Sterre heeft eerder namelijk al meegedaan aan Steenrijk, Straatarm. Zij hoorde toen bij het rijke gezin, dat ging ruilen met de armere familie Blom. Haar familie bestaat uit allemaal ondernemers. Zo heeft haar vader Ed zijn eigen groothandel met 'volwassen speeltjes'. Samen met haar moeder runt Sterre vervolgens een beautysalon in Oostzaan, én onderhoudt ze daarnaast dus haar OnlyFans-kanaal.

Ze heeft haar leven dus redelijk op een rijtje en mag niet klagen. Toch mist ze blijkbaar nog wel iets, namelijk een leuke partner. En die hoopt ze nu te vinden in Lang Leve De Liefde, waar ze wordt gematcht aan de 23-jarige Yordi uit Amsterdam.

Sterre en Yordi

Yordi is een personal trainer en heeft dus zeker een sportief leven. Volgens hem is hij nog steeds single, doordat hij snel is uitgekeken op mensen. Wat hij precies zoekt in een vrouw? Als het in ieder geval maar een relaxt iemand is: "Het hoeft geen opgefokte kip te zijn." Daarnaast moet ze ook goed om kunnen gaan met zijn familie, want familie is alles voor hem. Natuurlijk heeft iemand bij een goed uiterlijk ook een streepje voor. Zo vindt Yordi het wel aantrekkelijk als een vrouw "een mooi symmetrisch gezicht" heeft. O, en zijn date moet ook een gezond leven leiden. Al is sporten zeker niet noodzakelijk, zolang ze maar regelmatig beweegt.

Nou, Sterre heeft twee hondjes, dus ze komt sowieso wekelijks aan beweging toe. Alleen blijkt ze niet supergezond. Ze houdt namelijk helemaal niet van water en drinkt alleen maar cola. Oei. Ook heeft ze niet veel met 'vrienden van'. Haar vorige relatie ging uit, doordat haar ex wekelijks meerdere keren wilde afspreken met vrienden erbij. Dat hoeft van haar niet: "Mijn ouders doen echt niet wekelijks iets met vrienden." Alleen heeft Yordi wel een grote vriendengroep. Hm... Hij wil nu vooral nog genieten van het leven en denkt nog niet aan trouwen of een baby. Iets waar Sterre wél al over nadenkt.

Vanavond zijn Sterre en Yordi weer te zien in Lang Leve De Liefde. Dit is elke doordeweekse dag te zien om 19.00 uur bij SBS6.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-kijkers zien allemaal 'red flags' bij date van Shalou: "stalker alert!"