Dit zijn de manifestaties die je zou moeten doen op je verjaardag

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Ben jij binnenkort jarig? Dan is dit een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar ook om vooruit te kijken naar het jaar dat komen gaat. Verjaardagen zijn een geweldig moment om te manifesteren voor het volgende jaar. Dit zijn de beste manifestaties om te doen op je verjaardag.

Lees ook: Kijk jij uit naar je verjaardag of zie je er tegenop? Dit is waarom

Manifesteren voor positiviteit

Verjaardagen gaan over geven en nemen. We willen een licht zijn in het leven van de mensen om ons heen. En dat geldt niet alleen voor vandaag, dat geldt voor iedere dag. Deze manifestatie voor inspiratie kan jou daarbij helpen. Door dit mantra te herhalen, wordt jouw verjaardag een dag die anderen inspireert. Deze luidt als volgt: Op mijn verjaardag, manifesteer ik positiviteit en inspiratie die ik uitstraal over de wereld.

Manifesteren om je dromen uit te laten komen

Als je de kaarsjes uitblaast op je verjaardagstaart, hoor je een wens te doen. Dit kun je door middel van manifestatie iets uitgebreider aanpakken. Je verjaardag is een goed moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en de doelen die je hebt behaald, maar ook de doelen die je niet hebt behaald. Sta stil bij wat je in het volgende jaar van je leven wil bereiken. Deze manifestatie dient als een herinnering dat jij de kracht hebt om je dromen uit te laten komen. De manifestatie is: Op mijn verjaardag manifesteer ik mijn dromen en aspiraties met vastberadenheid waar te maken.

Manifesteren voor vreugde en geluk

Gelukkig zijn willen we allemaal. En je verjaardag is het perfecte moment om dit te manifesteren. Deze dag is de perfecte kans om een verse start te maken. Wees moedig en wens voor de mooiste dingen die je je kunt voorstellen. Denk aan geluk, vreugde maar ook liefde. De manifestatie luidt als volgt: Op mijn verjaardag manifesteer ik grenzeloze vreugde en liefde in mijn leven.

Manifesteren voor persoonlijke groei

Tot slot is je verjaardag een goed moment om eens kritisch naar jezelf te kijken en je te bedenken op welke manier je zou willen groeien als persoon. Deze manifestatie herinnert jou eraan dat je met ieder jaartje dat je ouder wordt je kan veranderen en groeien. Je wordt met het jaar wijzer en authentieker. Het mantra is: Met iedere verjaardag manifesteer ik meer persoonlijke groei, wijsheid en zelfliefde.

Lees ook: Originele ideeën om je verjaardag te vieren