Cute! B&B Vol Liefde-Marian heeft contact met een nieuwe man: "eerste indruk was erg leuk"

Celebs door Jennifer

In eerste instantie doet Marian mee aan B&B Vol Liefde om een nieuwe partner te vinden. Dit mislukte, maar ze leek er wel vrede mee te hebben. Ze hield er namelijk wel veel vrienden aan over, waaronder publiekslieveling Olof. Al gaat het inmiddels ook iets beter op liefdesgebied, want Marian heeft contact met een nieuwe man! En de eerste indruk is in ieder geval goed, wat niet vaak voorkomt. Aww.

B&B Vol Liefde-Marian in contact met nieuwe man

Marian uit B&B Vol Liefde is, van alle deelnemers uit seizoen 2023, waarschijnlijk de grootste levensgenieter. Ondanks dat ze helaas niet de liefde vond tijdens het tv-programma, genoot ze wel volop van de aandacht van haar mannen. Ze had het alsnog erg gezellig met iedereen en heeft er zelfs wat vrienden aan overgehouden, waaronder Olof. De opnames liggen inmiddels alweer een tijd achter de rug, maar haar leven gaat natuurlijk wel door. En in haar gedachten loopt nu ook weer een nieuwe man rond. Ze heeft namelijk contact met een nieuwe man: Tijn. Al heeft ze hem kennelijk tijdens de opnames leren kennen. Wát? "Ja, die kwam ook gewoon voorbij tijdens de opnames," vertelt ze aan RTL Boulevard. Er kwamen wel meer mannen voorbij, maar ze gaf deze niet meteen aandacht. Eerst moest ze haar aandacht verdelen onder de uitgenodigde mannen.

Eerste date gepland

Gedurende de opnames van B&B Vol Liefde heeft ze wel in de 'bak' met andere potentiële partners gesnuffeld. "Toen zag ik Tijn en dacht ik: o, dat is wel leuk," zegt ze vanuit haar ligbedje in het zonnige Portugal. Alleen deed ze vervolgens dus nog niets. Sinds kort is ze eindelijk in contact met hem. Dat loopt momenteel alleen via de telefoon. "Het is allemaal heel vers," zegt ze daarover. Wel lijkt het goed te zitten. "We moeten gewoon even rustig aan doen," zegt ze daarna wel snel. "Maar de eerste indruk was erg leuk en dat heb ik niet heel vaak, moet ik zeggen." Niet voor niets hebben Marian en Tijn ook al een eerste date gepland.

Het leuke contact met Tijn komt overigens op een goed moment voor Marian. Binnenkort wordt haar geliefde hondje Amy namelijk geopereerd en ze maakt zich logischerwijs wel zorgen. "Er is ook maar vijftig procent kans dat Amy het overleeft," vertelde ze eerder in een interview uit de Telegraaf-bijlage Vrouw. Tijn zorgt dus voor een fijne afleiding. Laten we hopen op het beste!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Bram en Esra geven update over relatie: "eindelijk is het zover"