Oh no! Weer groot drama voor Marian uit B&B Vol Liefde: geliefde hondje Amy moet worden geopereerd

Celebs door Jennifer

In het populaire tv-programma B&B Vol Liefde had B&B-eigenaar Marian (68) al niet zo'n geluk. Zo is ze uiteindelijk zonder liefdespartner geëindigd, maar dat is niet het enige. Zo zit ze momenteel in een nogal onrustige periode, onder meer doordat ze is opgelicht en bedreigd. Daarnaast blijkt het nu ook niet goed te gaan met haar geliefde hondje Amy. Oh no! Haar lieve hondje moet namelijk worden geopereerd.

B&B Vol Liefde-Marian maakt zich zorgen over hondje Amy

Dat Marian tijdens haar liefdesavontuur in B&B Vol Liefde geen relatiepartner heeft gevonden, valt eigenlijk in het niet bij wat ze nu allemaal doormaakt in haar leven. Momenteel beleeft ze namelijk een nogal heftige tijd, zo vertelt ze in een interview uit de Telegraaf-bijlage Vrouw. Zo komt er op het moment veel op haar af, waaronder de ziekte van haar geliefde hondje Amy. "Ze krijgt in Frankrijk een openhartoperatie," vertelt ze. "Het is een beetje te veel bij elkaar. Er is ook maar vijftig procent kans dat Amy het overleeft." In de realityserie zagen we haar hondje al veelvuldig in beeld komen. Ze is er vrijwel altijd bij. Amy "gaat voor alles", zegt Marian ook. "Ze is pas acht jaar. Maar als de operatie slaagt, dan kan ze gewoon veertien of vijftien jaar worden zonder problemen."

Bedreigd én opgelicht

Alleen komt de operatie van Amy zoals gezegd nogal op een slecht moment. Het leven van Marian stond namelijk al flink op z'n kop door een oplichting en bedreiging. Eerder werd al bekend dat ze haar makelaarskantoor had verkocht. Blijkbaar deed ze dit dus, doordat ze was opgelicht door een oud-medewerker. Ze moest 120.000 euro betalen en werd zelfs bedreigd door de oud-medewerker. Wow! "Maar er zit nu een advocaat op en we wachten op de rechtbank in Portugal," vertelt ze tegen Vrouw. Ze hoopt dat het snel over is, maar vliegt hoe dan ook in september weer terug naar Portugal. Al wil ze eerst nog even genieten van een vakantie met haar vriendinnen, die we ook zagen in B&B Vol Liefde. Ze gaan met z'n allen op een cruise naar Frankrijk en Italië. Heerlijk!

Hoewel ze geen liefde heeft overgehouden aan het tv-programma, vond ze wel "ontzettend leuk". "Ik doe het zo weer," zegt ze in het interview. Ze heeft naar eigen zeggen wel vrienden overgehouden aan het programma. Zo weten we dat ze nog regelmatig contact heeft met publieksfavoriet Olof. Met Ed heeft ze geen contact. "Er was gewoon geen klik," legt ze uit. "Voor een echte relatie wordt het dan lastig."

Geen rijke man nodig

Marian gelooft wel nog steeds in de liefde, vertelt ze aan Vrouw. En haar partner hoeft geen rijke man te zijn. "Maar hij moet me wel een keer mee uit eten kunnen nemen," zegt ze. Al betwijfelt ze het of iemand een etentje kan betalen voor haar. Ze hoopt in ieder geval wel, dat ze ooit toch een leuk iemand tegenkomt.

Lees ook: Publieksfavoriet Olof uit B&B Vol Liefde staat nog open voor nieuwe liefde: "zeg nooit nooit"