B&B Vol Liefde-Bram en Esra geven update over relatie: "eindelijk is het zover"

Media door Rochèll

Hoewel eigenaar Bram zijn avontuur in B&B Vol Liefde eindigde met Carolien, bleek tijdens de reünie dat het toch niets is geworden tussen de twee. Gelukkig bleek al snel dat er tóch sprake is van een overgeslagen vonk: Bram en Esra maakten hun relatie bekend aan de buitenwereld! Inmiddels zijn we een tijdje verder en delen de twee dortelduifjes een update via Instagram.

B&B Vol Liefde: Bram en Esra

Met een video op Instagram maakten Bram en Esra begin deze maand het grote nieuws bekend: "Het hoge woord is eruit!", schreef Esra. "Er werd in de afgelopen weken een hele hoop gespeculeerd in media land.. nu kan ik toch wel echt zeggen dat wij verliefd zijn op elkaar."

Onbepaalde tijd

Vanochtend werden volgers van het stel op de hoogte gebracht van nóg een nieuwtje: Esra is in Zweden gearriveerd. En niet voor even: "AAAAA eindelijk is het zover! Esra is hier. En dat voor onbepaalde tijd, komende maanden gaan we kijken hoe het gaat hier met ons, en kunnen we ons nestelen in de rust van Zweden, wat een heerlijke tijd wordt dit", schrijft Bram bij een foto van hen samen. Cute!

Meer op Instagram