Deze sterrenbeelden zouden een podcast moeten beginnen

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Sommige mensen kunnen wel uren praten over hun favoriete onderwerpen. Dan luister je naar ze en denk je: 'die zou een podcast moeten beginnen.' Sommige sterrenbeelden zouden een directe hit worden als ze een microfoon voor hun neus zouden krijgen! Dit zijn de sterrenbeelden die een podcast zouden moeten beginnen.

Lees ook: Ben jij een moeilijke eter? Dan ben je waarschijnlijk een van deze drie sterrenbeelden

Leeuw

Leeuwen zijn geboren om te entertainen. Geef dit sterrenbeeld een microfoon en ze praten je urenlang de oren van je hoofd. Als een Leeuw een passie heeft voor een bepaald onderwerp kunnen ze hier erg lang over doorpraten. Iemand moet ze een keer stoppen, anders houden ze nooit op! Ben jij fan van langere podcasts? Dan moet je bij een Leeuw zijn. We hebben medelijden met de persoon die de podcasts van Leeuwen moeten editten!

Ram

Een Ram heeft altijd wel iets om te zeggen. Ze hebben overal een mening over en die uiten ze dan ook graag. Een Ram zou dolgraag een hele middag met iemand discussiëren over een interessant onderwerp. Rammen zijn erg gepassioneerd en de discussie kan dus zeker verhit raken. Een moderator is dus zeker nodig wanneer een Ram een podcast maakt om ervoor te zorgen dat de discussie niet uit de hand loopt.

Tweelingen

Tweelingen zijn ontzettend communicatief. Het is dus zeker niet verrassend dat ze onderdeel zijn van dit lijstje. Ze zijn goed in het voeren van persoonlijke en diepgaande gesprekken en zijn ook erg grappig. Dit sterrenbeeld produceert ongetwijfeld de meest vermakelijke podcast. Uit de podcast van een Tweelingen komen altijd de leukste quotes om te citeren in grappige situaties.

Weegschaal

Weegschalen zijn ontzettend leuke gesprekspartners. Ook beschikken ze over een natuurlijke charme die ongetwijfeld iedere podcastluisteraar betovert. De Weegschaal brengt evenwicht in ieder gesprek en bekijkt iedere discussie vanuit meerdere perspectieven. Daarnaast heeft de Weegschaal altijd een sterke mening. Hiermee brengen ze altijd een interessante discussie op gang. Weegschalen zijn ook goede moderators. Ze bewaren de vrede in lastige discussies zodat ieder standpunt aan bod komt.

Boogschutter

Boogschutters zijn avonturiers. Ze ondernemen van alles in hun leven en vinden niks leuker dan hier uitgebreid over vertellen. Boogschutters kunnen dus een hele podcast vullen met verhalen van hun verre reizen of hun interessante avondjes uit. Daarnaast zijn ze leergierig en kunnen ze hele leuke educatieve podcasts maken over onderwerpen die hen interesseren.

Lees ook: Dit zijn de beste iPhone instellingen voor mooie foto's