Ben jij een moeilijke eter? Dan ben je waarschijnlijk een van deze drie sterrenbeelden

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Ben jij een moeilijke eter? Dan is de lijst met dingen die je wel lekker vindt korter dan de dingen die je niet lust. Naar restaurants gaan is niet altijd even leuk en je hebt vaak een vast gerecht dat je altijd bestelt omdat je weet dat je het lust. Oh en je bent waarschijnlijk ook een van deze drie sterrenbeelden.

Lees ook: Dit zijn de lekkerste hapjes voor op de borrelplank

Maagd

Maagden zijn nogal specifiek, op ieder gebied, maar ook als het op eten aankomt. Maagden zijn misschien wel de moeilijkste eters onder alle sterrenbeelden. Jullie weten precies wat jullie lekker vinden en wijken hier niet graag van af. Wat de boer niet kent, dat eet hij niet. Als je met deze moeilijke eter uit eten gaat, kun je het restaurant het beste van tevoren informeren over de wensen van de moeilijke eter. Dan kunnen ze zich hier alvast (mentaal) op voorbereiden. Want als hun bestelling niet perfect is, sturen ze het zonder moeite terug naar de keuken.

Ram

Rammen zijn misschien spontane types, maar schijn bedriegt soms. Rammen nemen hun eten erg serieus. Voor een Ram draait het vooral om het effect van het eten op hun lichaam. Ze lusten veel, maar ze houden veel rekening met wat er precies in een maaltijd zit. Krijgen ze er wel genoeg energie van bijvoorbeeld? Als je met dit sterrenbeeld uit eten gaat, kun je er vanuit gaan dat ze hetzelfde bestellen als altijd. Ondanks het feit dat deze moeilijke eter niet snel bang is voor een beetje risico, nemen ze op dit gebied toch liever de veiligere route.

Weegschaal

Weegschalen staan erom bekend dat ze veel moeite hebben met het maken van keuzes. Dus als ze uit eten gaan kunnen ze wel uren naar de menu kaart staren en hun opties overwegen. Om tijd te besparen en het diner alsnog leuk te maken voor iedereen, besluit dit sterrenbeeld vaak om voor een veilige optie te gaan waarvan ze zeker weten dat ze het lusten. Nieuwe dingen uitproberen doet een Weegschaal dan ook maar zelden. Dit vindt dit sterrenbeeld gelukkig helemaal niet erg. Ze kunnen enorm genieten van het eten dat ze kennen en waar ze vertrouwd mee zijn. Als je met een Weegschaal uit eten gaat, dan hoef je ze zeker niet mee te nemen naar een restaurant met bijzondere en exotische gerechtjes. Je hoeft een Weegschaal niet uit haar comfort zone te trekken, ze vindt het daar helemaal prima.

Lees ook: Met deze tips bewaar je groente en fruit net iets langer