Dit is waar jij in uitblinkt in bed volgens jouw sterrenbeeld

Intiem door Maya Luz

Iedereen heeft z'n eigen talenten, ook in de slaapkamer. Ieder sterrenbeeld heeft ergens talent voor op het gebied van seks. Dit is waar jij in uitblinkt in bed volgens jouw sterrenbeeld.

Lees ookL: Wat is sexual wellness?

Ram: Je weet wat je wil

Rammen zijn vurige types, ook in de slaapkamer. Als ze iemand aantrekkelijk vinden, zijn ze niet bang om achter hun verlangens aan te gaan. Ze doen er alles aan om te krijgen wat ze willen en weten ook precies wat ze willen. Je bent zelfverzekerd in de slaapkamer en dat vinden je partners super aantrekkelijk.

Stier: Je bent een pleaser

Stieren zijn hele sensuele mensen. In de slaapkamer zijn ze vooral goed in hun partner plezier bezorgen. Voor jou is het een prioriteit om de ander een leuke tijd te bezorgen en daar ben je ook ontzettend goed in. Maar vergeet niet om zelf te genieten.

Tweelingen: Je bent een pro in dirty talk

Dirty talk ongemakkelijk? Niet als je het bed deelt met een Tweelingen. Tweelingen weten precies wat ze moeten zeggen om hun partner op te winden. Alles wat jullie zeggen klinkt als poëzie.

Kreeft: Je bent een meester in rustig opbouwen

Langzaam maar zeker de spanning en intensiteit opbouwen, dat is precies waar een Kreeft goed in is. Kreeften zijn gevoelige mensen, dus jullie weten ook precies hoe jullie op het gevoel van jullie partner in moeten spelen. Jullie bouwen de spanning net zo lang op totdat de ander het niet meer aankan.

Leeuw: Je weet hoe je de leiding moet nemen

Leeuwen zijn zelfverzekerd en dat laten ze zien in de slaapkamer. Ze vinden het niet erg om de leiding te nemen en hun partner instructies te geven. Een dominante rol aannemen is natuurlijk voor jullie en jullie partners volgen jullie aanwijzingen maar al te graag op.

Maagd: Je bent gepassioneerd

Als je het bed deelt met een Maagd, dan weet je dat het een passievolle avond wordt. Maagden gaan helemaal op in wat ze aan het doen zijn. Jullie houden je alleen maar bezig met het hier en nu en met je partner. De tijd vliegt voorbij.

Weegschaal: Je kan goed teasen

Weegschalen zijn net als Stieren super sensueel. En jullie gebruiken die sensualiteit om je partner te teasen. Jullie maken je partners het liefst helemaal gek voordat je ze geeft wat ze willen. En jij geniet hier met volle teugen van.

Schorpioen: Je weet precies hoe je je partner kunt laten smeken om meer

Schorpioenen zijn meesters in de kunst van het geven en nemen. Ze weten precies wanneer ze moeten stoppen met geven om hun partners helemaal gek te maken. Wanneer iemand met een Schorpioen seks heeft gehad, blijven ze nog tot lang erna dagdromen over hoe geweldig het was.

Boogschutter: Je staat overal voor open

Boogschutters zijn avontuurlijk. Jullie staan op het gebied van seks dus eigenlijk overal wel voor open. Jullie willen alles wel een keer proberen. Schaamte zit jullie niet in de weg. Zelfs seks in het openbaar maakt jullie niet bang.

Steenbok: Je hebt uithoudingsvermogen

Steenbokken zijn harde werkers. Niet alleen in hun carrière maar ook zeker in de slaapkamer. Ze hebben een uithoudingsvermogen waar je u tegen zegt. Bij jou is de vrijpartij pas afgelopen als jullie beiden niet meer kunnen, anders ga je gewoon nog even door.

Waterman: Je bent een ster in voorspel

Voorspel is net zo belangrijk als de daad zelf. Goed zijn in voorspel is dan ook geen overbodige luxe. Watermannen hebben deze skill dik onder de knie. Ze zijn er zelfs zo goed in dat hun partners niets anders meer willen.

Vissen: Je hebt spirituele seks

Wanneer een Vissen de liefde bedrijft, is dit een spirituele ervaring voor zowel henzelf als hun partner. Jullie lichamen maken een diepere connectie. Seks is voor een Vissen niet alleen iets fysieks. Als je een Vissen hebt gehad wil je niet meer anders.

Lees ook: Hoe weet je of je verliefd bent op iemand? Dit zijn de zeven signalen