Cute! Pasgetrouwde Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi delen romantische trouwfoto’s

Celebs door Jennifer

Soms brengen datingprogramma's op tv mooie koppels naar voren, zoals nu het geval bij Prince Charming. In het eerste seizoen leerden Marvin en Ferdi elkaar kennen. En als in een sprookje blijken ze uiteindelijk meant to be. Ze zijn nu eindelijk getrouwd en delen maar al te graag de trouwfoto's!

Marvin en Ferdi uit Prince Charming getrouwd

Het was Marvin die in het eerste seizoen van Prince Charming op zoek ging naar zijn sprookjesprins. Tussen de potentiële partners zat onder andere Ferdi, maar toch koos Marvin in eerste instantie voor Marnix. Alleen blijkt dat stel toch niet perfect en ze gaan weer uit elkaar. Gelukkig was Ferdi vervolgens nog beschikbaar en sloegen de vonken tussen hem en Marvin weer over. En daaruit volgt een mooie relatie, die inmiddels is verzegeld met een prachtige trouwring. Aww! Op Instagram deelt het pasgetrouwde echtpaar een paar romantische kiekjes met als onderschrift: "Mr. & Mr. Pool", wat de achternaam van Ferdi is.

Waar is Gordon?

Eerder tijdens de voorbereidingen op het sprookjeshuwelijk werd gesproken over Gordon, die Marvin en Ferdi zou gaan trouwen. Alleen is dit uiteindelijk toch niet doorgegaan. Zoals we weten is de relatie van Gordon en zijn Australische ex Gavin dit jaar op de klippen gelopen. Ook zij zouden gaan trouwen, of nou ja, dat wilde Gordon. Het is dan eigenlijk ook geen wonder, dat Gordon na deze breuk minder behoefte had om een ander koppel te trouwen. Gelukkig waren Marvin en Ferdi heel meelevend. Zo zeiden ze in een Instagramvideo: "Marvin en ik vinden het ook gewoon heel belangrijk dat iedereen zich honderd procent prettig voelt bij alle gebeurtenissen op onze bruiloft. En als dat ook maar niet zo is, dan moet je gewoon schakelen en dat hebben we gedaan."

Hoe dan ook hebben ze alsnog een romantisch huwelijk achter de rug. We wensen Marvin en Ferdi Pool nog veel geluk samen!

Lees ook: Yvonne Coldeweijer bevestigt breuk tussen Gordon en Gavin: "laten we een beetje lief voor hem zijn"