Zien: Prince Charming-Marvin en Ferdi delen details over huwelijk

Celebs door Elsemieke

Terwijl Prince Charming seizoen 3 al bijna van start gaat, zijn een verliefde Marvin Wijnans en Ferdi Pool uit seizoen 1 zich aan het opmaken voor een huwelijk. En ze delen de eerste details van het aanstaande huwelijk vast op hun socials. 

Prince Charming-Marvin en Ferdi delen details over huwelijk

Dat je de liefde kunt vinden in een realityprogramma, die hoop hadden we eigenlijk al een beetje opgegeven. Toch bewijzen niet alleen sommige kandidaten van B&B Vol Liefde dat, ook Marvin en Ferdi die elkaar kennen uit seizoen 1 van Prince Charming zijn nog steeds gelukkig. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat ze hun liefde in 2023 bezegelen met een huwelijk. Op Instagram neemt het stel hun volgers mee in dat proces.

B&B Vol Liefde-Martijn en Fenna over trouwplannen: "daar gaat m'n primeur"

"IT’S GETTING REAL! 💍Vandaag de uitnodigingen de deur uit. Juni 2023 it is! 🙌🏻" Daarbij delen ze een selfie waarop ze de enveloppen vasthouden. Met een speciaal ontworpen sticker met de initialen van Marvin en Ferdi, ‘MF’ zijn de uitnodigingen verzegeld.  Volgend jaar zomer is het zover. “Juni 2023 it is”, schrijven ze. “Zoooveel zin in."