Babynieuws: Romee Strijd bevalt van tweede dochtertje

Celebs door Elsemieke

Model Romee Strijd en haar verloofde Laurens van Leeuwen hebben een tweede spruit gekregen. De twee hadden al een dochtertje samen, maar lieten onlangs weten dat er weer een baby onderweg was. Op Instagram deelt het model nu een foto van de newborn.

Romee Strijd heeft een tweede dochtertje gekregen

Beschuit met muisjes voor Romee Strijd en Laurens van Leeuwen! De twee zijn voor de tweede keer ouders geworden van een meisje. “June van Leeuwen, 11-11-'22 🤍", schrijft Romee bij een serie foto's van de kleine. Duidelijk te zien dat de bijna tweejarige Mint een trotse grote zus is geworden. 

Zien: Romee Strijd geeft housetour door haar gigantische droomvilla

Zwaar eerste trimester

Romee vertelde eerder dat ze er een lastig eerste semester op heeft zitten. Ze vertelt dat ze twee keer aan een infuus heeft gelegen, doordat ze uitgedroogd was van het vele overgeven. “Nadat dit eindelijk voorbij was, kreeg ik neusbijholteontsteking en oorontsteking. Dus ik ben heel, heel blij dat ik me nu iets beter voel, maar mijn immuunsysteem heeft het heel erg zwaar met deze zwangerschap.” Tijdens de eerste zwangerschap kon Romee nog ontspannen en veel relaxen. “Dit keer heb ik een dreumes/baby rondrennen die heel veel energie heeft.”