Deze kleur van je kamer zegt wat over je seksleven

Intiem door Juliët

Wist je dat de kleur van jouw slaapkamer heel wat kan zeggen over je seksleven? Het heeft meer invloed dan je misschien zou denken. Je zou denken dat je leuke bedpartner, een goed bed en voldoende sexiness genoeg zou zijn voor een intieme avond. Niet dus. Wij gaan je er gauw meer over vertellen. Misschien verander jij straks spontaan je kamer nog.

 

Kleur kamer

De kleur van je kamer kan zorgen voor een positieve energie tussen jou en je partner. Maar welke kleur heeft welk effect?

 

Groen

Groen staat voor energie en laten we dat nou net nodig hebben in onze slaapkamer. De kleur groen zorgt ook nog eens voor een opgewekt gevoel. Ideaal voor stellen die in een sleur zitten. Kleurt de muurtjes maar groen in je kamer en jullie kunnen er weer tegenaan.

 

Paars

Misschien een gekke vraag. Maar wie wil er een goed seksleven? Ga voor de kleur paars in je kamer. Deze kleur zou namelijk een heel positieve invloed hebben op je seksleven. Mensen zouden gemiddeld vaker seks hebben met een paarse muur. Check maar gauw even welke kleur jij je muur hebt.

 

Rood

Als we denken aan rood dan denken we aan liefde, romantiek en seks. Je kan het vast al raden. De kleur rood zou je seksleven een echte boost geven. Mocht je een rode muur nog niet voldoende vinden, ga dan voor rode accessoires. Let er alleen wel op dat je niet doorslaat, want mocht je relatie niet zo lekker lopen. Dan kan de kleur rood ook nog eens voor extra spanning zorgen. Dat willen we natuurlijk niet.

 

Grijs/zilver

Mocht je niet zo van de felle kleuen zijn, dan is grijs of zilver ook altijd nog een leuke optie. Ze geven je een rusteloos gevoel. Ook wil je er juist door blijven bewegen. Ideaal voor sexytime, maar iets minder handig voor als je wilt gaan slapen. Lig je daar klaarwakker. Ga niet voor een helemaal grijze kamer, want dan bereik je het effect niet. De zilveren touch doet het hem juist.

 

Bruin

Dit is niet alleen de laatst kleur uit dit rijtje, maar ook de kamer waar als laatst in gesekst wordt. Er is niet veel actie. Hoe komt dit. Bruine kleuren zorgen voor een onrustig en vooral geïsoleerd gevoel. Niet zo heel prettig als je een leuke nacht wilt beleven of wel? Dan maar misschien toch voor een ander kleurtje gaan in je slaapkamer.