Dit is het Taylor Swift nummer dat het beste past bij jouw sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

"Once upon a time, the planets and the fates and all the stars aligned." Swifties hebben allemaal wel een favoriete album, of zelfs een favoriete nummer. Maar als je door Taylor Swift's lange discografie kijkt, zie je dat er voor ieder sterrenbeeld wel een perfect nummer geschreven is. Dit is het nummer dat het beste bij jouw sterrenbeeld past!

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het rommeligst

Ram: I Did Something Bad

Een Ram is een gepassioneerd, vurig en impulsief type. Ze ondernemen liever actie dan dat ze over zich heen laten lopen. Of ze nou iets goeds of iets slechts hebben gedaan, spijt krijgen ze nooit. Deze energie past het beste bij het nummer 'I Did Something Bad' van het album Reputation. Wat ons betreft is een Ram altijd in hun Rep Era!

Stier: Enchanted 

Stieren zijn stiekem ontzettend romantische mensen. Ze zijn altijd op jacht naar hun grote liefde en worden ook snel verliefd. Een Stier gelooft absoluut in liefde op het eerste gezicht. Het perfecte nummer voor dit sterrenbeeld is daarom Enchanted van Speak Now. Wij zijn er ook absoluut van overtuigd dat alle Stieren staan te popelen om Speak Now (Taylor's Version) te kunnen beluisteren.

Tweelingen: Mirrorball

Als er een sterrenbeeld is dat een perfecte match is voor het nummer Mirrorball, dan is het Tweelingen. Dit sterrenbeeld is ontzettend goed in zich aanpassen aan situaties en ook aan andere mensen. Hierdoor maken ze makkelijk vrienden. Maar soms vergeten ze dat ze zichzelf niet te veel aan moeten passen voor anderen. Dit Folklore nummer dient als een reminder: blijf altijd jezelf.

Kreeft: Teardrops On My Guitar

Voor het sterrenbeeld Kreeft gaan we even terug in de tijd naar Taylor's debut album. Kreeften zijn romantische en gevoelige mensen. Het verlangen naar een persoon en hier 's nachts van wakker liggen is iets dat Kreeften ongetwijfeld zullen herkennen. Kreeften zullen zich ongetwijfeld in veel meer liedjes van Taylor herkennen. Taylor heeft namelijk haar maan in dit sterrenbeeld.

Leeuw: Bejeweled

Leeuwen hebben een hoop confidence. Bejeweled is daarom hun lijflied! Het nummer gaat over je zelfvertrouwen terugvinden en de controle terugpakken in jouw leven. Als een Leeuw uitgaat, is het hun doel om op te vallen.  Dit nummer van het album Midnights past dus enkel en alleen bij de Leeuw. "What's a girl gonna do? A diamond's gotta shine."

Maagd: Mastermind

Maagden zijn perfectionisten en planners. Ze werken hard om hun doelen te bereiken. Dit maakt het nummer Mastermind perfect voor dit sterrenbeeld. Taylor zingt over hoe zij er door middel van plannen voor zorgde dat zij de man van haar dromen voor haar liet vallen. "If you fail to plan, you plan to fail", dat is absoluut iets dat een Maagd zou zeggen. Hierdoor hebben wij gekozen voor het dertiende nummer van Midnights voor de Maagd.

Weegschaal: Love Story (Taylor's Version)

Love Story is een Taylor Swift klassieker. En dit nummer past perfect bij het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen worden gestuurd door de planeet Venus, ofwel de planeet van de liefde. Een klassiek Romeo en Julia liefdesverhaal is dus ongetwijfeld het perfecte liedje voor dit sterrenbeeld!

Schorpioen: Mad Woman

"What did you think I'd say to that? Does a scorpion sting when fighting back?" De eerste zin van het nummer Mad Woman vertelt ons eigenlijk al precies dat dit nummer hoort bij het sterrenbeeld Schorpioen. Dit sterrenbeeld wil graag overkomen als mysterieus, maar stiekem zijn het ontzettend gevoelige mensen. Hierdoor laten ze zichzelf nog weleens gek maken. Daarom is dit nummer van Folklore hun perfecte match.

Boogschutter: State Of Grace (Taylor's Version)

Voor de avontuurlijke Boogschutter hebben we gekozen voor State of Grace van het album Red (Taylor's Version). Boogschutters zijn nieuwsgierig, avontuurlijk en impulsief. Dit nummer past perfect bij deze karakteristieken! En Taylor is natuurlijk zelf ook een Boogschutter, dus dit nummer is voor en door jullie gemaakt. Maar onthoud: "Love is a ruthless game, unless you play it good and right."

Steenbok: The Man

Steenbokken zijn harde werkers. Dit sterrenbeeld heeft een droom om een carrièrevrouw te zijn en om het ver te schoppen. Vrouwen in vrijwel iedere branche herkennen vast wel het probleem waar Taylor over zingt in dit nummer van haar album Lover. "I'm so sick of running as fast as I can, wondering if I'd get there quicker if I was a man." Dit nummer is het lijflied van iedere Steenbok!

Waterman: Champagne Problems

Champagne Problems is misschien wel een van de meest hartverscheurende nummers die Taylor heeft geschreven voor Evermore. Het nummer gaat over een vrouw die een huwelijksaanzoek afwijst van haar partner. De partner deed dit voor de ogen van zijn hele familie en dus was de situatie nogal ongemakkelijk. Dit is typisch iets wat een Waterman zou overkomen. Daarnaast hebben Watermannen nogal vaak moeite met zich aan iemand binden. ""This dorm was once a madhouse, I made a joke, "Well, it's made for me"

Vissen: Wildest Dreams (Taylor's Version)

Vissen zijn dromers. Ze zitten altijd met hun hoofd in de wolken. Wildest Dreams van 1989 is daarom een voor de hand liggende keuze voor dit sterrenbeeld. Vissen zijn daarnaast ook gevoelige mensen die lang met hun gevoelens kunnen blijven zitten. Dus ook lang nadat een relatie is verbroken, blijven ze hopen dat de ander nog steeds aan hen denkt, even if it's only in their wildest dreams.

Lees ook: Lief: Taylor Swift verdedigt fan in conflict met security tijdens concert