Deze sterrenbeelden zijn het rommeligst

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Misschien herken je jezelf er wel in, maar sommige mensen hebben áltijd een megatroep in huis. Niet eens per se vies, maar o-ve-ral ligt wat. Of het nu luiheid is, of je ziet de rommel niet liggen: opgeruimd is het in ieder geval niet. En guess what? Deze sterrenbeelden zijn degene die dus het meest rommelig zijn.

Deze sterrenbeelden zijn het rommeligst

Vrees niet: het is niet jouw schuld als je een enorme rommelkont bent. Het staat blijkbaar allemaal in de sterren geschreven...

Waterman

Watermannen hebben eigenlijk altijd wel iets anders aan hun hoofd dan het opruimen van hun huis. Het brein van dit teken is vol chaos en dat resulteert zich ook in hun rommelige leefomgeving. Chaos hier en chaos daar, dat is hoe dit teken thrives. Als ze dan toch maar moet toegeven aan het opruimen, dan doet de Waterman dat ook echt, want dit teken heeft wel wilskracht. Alleen het begin is altijd een beetje lastig.

Leeuw

Net als de Waterman heeft de Leeuw ook wel andere dingen te doen dan zich druk maken over een opgeruimd huis. Dit teken zal overigens nooit in echte troep leven, maar overal ligt er wel wat in huis. Denk aan onopgevouwen was, lege waterflesjes, opladers en kleine tierlantijntjes - in het huis van de Leeuw is dit in ieder geval nooit opgeborgen. Waarom? Dit teken is nu eenmaal niet zo georganiseerd en werkt veel beter in een huis waar alles makkelijk te pakken is.

Weegschaal

Hoewel Weegschalen graag in een mooie, fijne ruimte wonen, zijn het vreselijke rommelkonten. Reden daarvoor is dat ze troep niet per se zien liggen. Vuile vaat, een trui en een sok hier en daar: dit teken ziet het allemaal niet liggen. Ook het direct uitpakken van koffers na een vakantie zie je de Weegschaal niet snel doen. De bagage ligt waarschijnlijk maanden later nog rommelig weggedrukt in de hoek van de kamer.

Tweelingen

Tweelingen doen altijd erg hun best om hun leven en huis goed op orde te houden, maar eerlijk gezegd werkt dit negen van de tien keer niet. Dit teken is snel afgeleid en tijdens het opruimen vinden ze altijd wel 'iets anders' om te doen. Of ze nu speelt met de stuiterbal die ze tijdens het opruimen op zolder vond, of dat ze zich opeens bedenkt dat ze haar moeder nog moet terugbellen - ook dit teken heeft altijd iets beters te doen dan haar huis op orde maken.