Dit is je ideale bedpartner volgens je sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

De een slaapt het liefst alleen in bed en de ander doet geen oog dicht wanneer hun bedpartner niet naast hun ligt te pitten. Toch kan het zo zijn dat je niet met iedereen zomaar in slaap kunt vallen. Volgens astrologen heeft dit te maken met je sterrenbeeld én het sterrenbeeld dat 's nachts naast je ligt. Voor elk teken is er namelijk een ideale match - dit zijn ze!

Ideale match: Ram en Schorpioen

Twee actieve en jeugdige sterrenbeelden die perfect zijn om met elkaar naar bed te gaan zijn *obviously* de Ram en de Schorpioen. Beide tekens worden 's avonds wat drukker en zitten dan nog boordevol met energie. Perfect dat deze twee elkaar dus niet kunnen lastigvallen met lang woelen en kroelen in bed, want dat doen ze dus allebei. Ander pluspuntje: je kunt heel wat gestoei en grapjes meemaken wanneer jullie samen naar bed gaan; slapen komt er het eerste uur namelijk toch nog niet van.

Ideale match: Weegschaal en Stier

Tekens die juist het tegenovergestelde zijn van de Ram en Schorpioen, zijn de Weegschaal en de Stier. Deze sterrenbeelden gaan beiden graag lekker op tijd naar bed en houden dan ook echt van ontspanning het moment dat ze in bed stappen. Rustig de dag bespreken of dromen over toekomstplannen doen deze twee ook supergraag, dus waarom dat niet samen doen?

Ideale match: Kreeft en Vissen

Twee sterrenbeelden die helemaal weg zijn van knuffelen (vooral in bed) zijn de Kreeft en de Vissen. Relationeel kunnen deze sterrenbeelden al goed met elkaar overweg, maar ook 's avonds in bed is het een groot feest met deze twee. Zowel de Kreeft als de Vissen worden helemaal opgeladen door nightly hugs en dat is precies wat ze nodig hebben na bijvoorbeeld een mentaal emotionele dag.

Ideale match: Tweelingen en Boogschutter

Sterrenbeelden die graag laat opblijven (en dus liever zo min mogelijk slapen), zijn de Tweelingen en de Boogschutter. Tweelingen zijn nogal druk 's avonds en zullen dan vooral aan hunzelf denken wanneer het sleepy time is. In principe maakt het de Boogschutter allemaal niet zoveel uit en doet dit teken graag wat hun partner ook doet. Komt goed uit dat dit sterrenbeeld ook niet vies is van een lange nacht Netflix (& Chill?). 

Ideale match: Maagd en Steenbok

Zowel de Maagd als de Steenbok heeft rust en routine nodig. Maagden slapen graag rond hetzelfde tijdstip en worden dan ook graag om dezelfde tijd wakker in de ochtend. Dit werkt goed voor de Steenbok, want dit teken slaapt graag naast iemand met regelmaat en routine. Two peas in a pod, eh, bed. 

Ideale match: Leeuw en Waterman

De sterrenbeelden die graag voor ze hun bed in stappen nog even kunnen uitrusten zijn de Leeuw en de Waterman. Tijdstippen en regelmaat maakt hen niet zoveel uit, als ze maar relaxt zijn. Beiden houden van me-time before bed, maar kruipen wel graag samen onder het wol. It's a match made in heaven.