Met dit sterrenbeeld willen mensen altijd graag op date (en met deze niet)

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Waar die ene vriendin bijna elke week een nieuwe date heeft, kom jij bij potentiële lovers met moeite nog maar net door de talking stage heen. De een is nu eenmaal beter in het fiksen van dates dan de ander. Maar guess what: of je nu wel of niet goed bent in dates aan de haak slaan kan maar zo aan je sterrenbeeld liggen...

Met dit sterrenbeeld wil bijna iedereen wel op date

Volgens onderzoek van OnePoll bleek dat één sterrenbeeld wel erg goed in de markt ligt, maar er blijkt ook een fikse verliezer te zijn. Eerst het goede nieuws: Vissen is namelijk het meest gewilde teken om mee op date te gaan! Waarom? Vissen zijn goede luisteraars en hebben vaak veel compassie voor hun medemens. Ze zijn lief, grappig, open en soms een tikje emotioneel, maar dat is blijkbaar wat veel mensen leuk vinden. Zo'n 7% heeft aangegeven níet met dit sterrenbeeld op date te willen. Omgedraaid is er dus 93% die dat wél ziet zitten.

Wil je er een geslaagde date uithalen, dan matchen Vissen met Kreeften en Schorpioenen (andere Watertekens, dus) erg goed, zo bleek ook uit het onderzoek.

Dit is het 'verliezende' sterrenbeeld

Er eindigt natuurlijk ook een groep 'onderaan' de lijst. De Tweelingen zou het sterrenbeeld zijn waar maar heel weinig mensen mee op date willen. Zo'n 42% van de ondervraagden gaf namelijk aan het karakter van dit teken niet zo leuk te vinden. De karaktertrekken waar deze mensen op doelden zijn snelle verveling, leugenachtig zijn en wispelturigheid. Ook zou de onvoorspelbaarheid in dit sterrenbeeld niet altijd gewaardeerd worden.

Nu klinkt het net alsof Tweelingen de meest verschrikkelijke mensen ooit zijn, maar dat is natuurlijk niet zo. Hierbij keken de ondervraagden vooral naar negatieve eigenschappen. Al zijn wij van mening dat de positieve kanten ook wel even benoemd mogen worden. Zo is dit teken megacreatief en intelligent en weet je eigenlijk dat het in gezelschap nooit saai is vanwege hun avontuurlijkheid. Een tip voor je volgende date Tweelingen? Laat vooral deze goede en positieve eigenschappen naar voren komen en wie weet ben jij binnenkort de favoriet.