Deze sterrenbeelden duiken sneller het bed in met hun ex

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Waar de een nog liever van een brug springt dan dat 'ie weer bij z'n ex zou komen, duikt de ander soms zelfs "per ongeluk" nog weleens in bed met hun former lover. Blijf jij maar vallen voor de charmes van deze persoon en vraag je je af hoe dat toch steeds gebeurt? Blame de sterrenbeelden maar...

Deze sterrenbeelden kunnen hun ex niet weerstaan

Er zijn maar weinig sterrenbeelden waarbij het nog weleens voorkomt, maar ze zijn er zeker. Opvallend (en eigenlijk ook best grappig) zijn dit vaak emotionele tekens... Zal emotional attachment voor een persoon dan toch een dingetje zijn? Anyway, hier zijn de sterrenbeelden die hun ex eigenlijk niet kunnen weerstaan.

Weegschaal

Als er een teken vergevingsgezind is dan is het de Weegschaal wel. Dit sterrenbeeld houdt van harmonie en ziet dingen graag in evenwicht. Met haar vorige liefde leek het misschien het perfecte plaatje, maar een ex is niet voor niets een ex. Toch kan ze hier niet zo goed doorheen prikken, want de Weegschaal is ook in love with love. Een toevallige ontmoeting met een ex eindigt dan ook negen van de tien keer weer samen in bed. Maar, dit is wel wanneer er sprake is van een gezonde break-up. Iemand een tweede kans geven kan niet zoveel kwaad, toch?

Stier

Wanneer de Stier verliefd is, is het voor dit teken dan ook maar moeilijk om er vanaf te komen. Ze zijn erg standvastig en houden van routine. Daarnaast is ze een hartstikke loyale, hopeloze romanticus, waardoor het voor dit sterrenbeeld vaak lastig is om haar ex helemaal te laten gaan. Wat als het uiteindelijk toch nog goed komt? Met een oude vlam het bed in duiken is de Stier dus niet onbekend, want after all: als je je vertrouwd voelt bij iemand is dat toch moeilijk te weerstaan?

Kreeft

Een sterrenbeeld dat graag in haar comfortzone blijft, is de Kreeft. Dit teken kan hopeloos hunkeren naar een vorige liefde door alle vertrouwdheid, veiligheid én comfort die ze erbij voelde. Een break-up bij de Kreeft is dan vaak ook niet zo messy, want dit teken is veel te lief voor dat soort narigheid. Ze blijft graag vrienden met haar ex en soms hoort daar ook een uitstapje naar bed bij... Erg gezond is dat niet voor dit sterrenbeeld, aangezien ze daardoor nóg langer attached blijft en moeilijk een nieuwe partner kan vinden.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste feestbeesten