Zo geef je je seksleven een simpele upgrade

Intiem door Anne-Fleur

Is jouw seksleven momenteel, pijnlijk gezegd een beetje saai? Dan is het nú tijd voor een flinke boost. Dit hoeft helemaal niet door middel van allerlei gekke - en voor jou misschien wat te vurige - dingen te zijn, maar juist door simpele toevoegingen aan jouw sexy timeLess is more, ook in bed. En met déze hacks til jij je hoogtepunten dit jaar naar een compleet ander level. 

Zo geef je jouw seksleven een goede upgrade

Een upgrade is vaak maar een kleine aanpassing aan iets wat al goed opgebouwd is. Misschien was jouw seksleven altijd megaspannend en voelde je dingen die je nog nooit eerder gevoeld had, maar is het nu een beetje *droog* gaan liggen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar nieuwe opwindingen tijdens vrijpartijen zijn nooit verkeerd, toch? Door deze simpele tips verhoog jij je hoogtepunten binnen een mum van tijd. 

Wees aanwezig

Ehm, dat lijkt ons meestal zo toch? Dat je aanwezig bent? Physically ben je natuurlijk al aanwezig, maar je brein moet er ook bij zijn. Soms gaat seks op de automatische piloot, waardoor je vergeet ervan te genieten. Nu betekent het niet dat je opeens over al je moves moet gaan nadenken of dat je met je hoofd bij het boodschappenlijstje van morgen zit. Maar, het gaat er wel om dat jij je goed voelt met de persoon waarmee je de sexy time hebt. Being comfortable is het allerbelangrijkst, en dat begint in je brein.

Vergeet niet te variëren

Hoewel bepaalde standjes soms gewoon lekker makkelijk en relaxt zijn, kan elke keer hetzelfde doen een downfall voor je seksleven zijn. Variatie is heel belangrijk en houd je mentaal elke keer in spanning, want: wat gaat er vanavond gebeuren in terms of gekke moves? De spanning en excitement zijn tijdens de seks heel belangrijk. Klim eens wat vaker bovenop, of probeer eens een andere plek uit dan het bed. Dat doet gegarandeerd wonderen. 

Voorspel, voorspel, voorspel

Soms lijkt het wat makkelijker om gewoon the deed te doen en je bent er maar vanaf. Zoals je misschien wel snapt is dit natuurlijk compleet de verkeerde mindset en is ook voor jouw seksleven niet per se amuserend. Voorspel is namelijk net zo belangrijk als de seks itself en het zet helemaal de toon voor de rest van de vrijpartij. Neem goed de tijd voor je daadwerkelijk van bil gaat. Zo bouw je spanning  op voor jezelf, maar ook voor je bedpartner. Win-win!

Pillow talks

Praten over seks met je (bed)partner is megabelangrijk en is naar onze mening een van de beste upgrades die je kunt doen. Praat over wat je fijn vindt, wat je juist liever niet meer meemaakt en wat je graag van je bedpartner wil weten. Communicatie is altijd key, ook in bed, en óók als het soms een beetje ongemakkelijk is.