B&B Vol Liefde-Harmjan openhartig over toekomst met Astrid: "ben smoorverliefd"

Celebs door Elsemieke

Ze zijn het meest besproken stel van 'B&B Vol Liefde'-seizoen: Astrid en Harmjan. De twee blijken een fantastische match te zijn, ondanks de strubbelingen in de afleveringen. Inmiddels zijn ze dolgelukkig en vertellen ze in de Telegraaf over hun toekomstplannen.

Astrid en Harmjan in B&B Vol Liefde seizoen 2

Wij genoten wekenlang van het (potentiële) liefdesleven van de B&B eigenaren in de realityserie van RTL. Voor Astrid in Oostenrijk liep het avontuur succesvol af. Astrid en Harmjan zijn nog samen. Ze gingen al op romantische vakantie naar Italië én Harmjan verhuisde al naar Oostenrijk. "We wonen intussen min of meer al samen en de kinderen hebben ook Harmjan in hun harten gesloten", vertelt Astrid. "Ik ben zo verliefd op Astrid en de gevoelens zijn wederzijds. Ze is een fantastische, lieve, mooie vrouw", zegt Harmjan. 

Richard onthult de échte reden van deelname aan B&B Vol Liefde: "gratis reclame"

Al vier dagen na zijn vertrek uit Oostenrijk besluit Harmjan weer terug te gaan en daarom heeft hij zijn baan als wagenparkbeheerder opgezegd, legt hij uit. Harmjan moet zijn 'laatste spullen' nog ophalen in Nederland en dan trekt hij in bij Astrid. "Geloof me, ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen. De twee gaan uitvogelen hoe ze hun 'dagelijkse werkzaamheden' gaan vormgeven in de B&B van Astrid in Oostenrijk.

Salarisaanbod

De nieuwe liefde van Astrid reageert al eerder op het bericht met de leuke mededeling dat hij naar Oostenrijk gaat verkassen. “Na lang wikken en wegen, tijdens een momentje voor mezelf op het water vanmiddag, heb ik besloten om de aangeboden baan in Sankt Michael im Lungau per medio september 2022 te accepteren. Het salarisaanbod was niet wat ik verwacht had maar de secundaire arbeidsvoorwaarden stonden als een huis. Dit Instagram account zal t.z.t. overgenomen worden door de afdeling marketing & communicatie van Haus Nohra.at."