Deze sterrenbeelden winnen het snelst een discussie

Psyche & spiritualiteit door Jennifer

Soms is het zinloos om in discussie te gaan met iemand. Dan weet je gewoon van tevoren al, dat diegene toch wel wint. Wil je goed voorbereid een discussie aangaan? Check dan even goed het sterrenbeeld van je gesprekspartner. Tegen sommige sterrenbeelden valt namelijk gewoon niet op te beuken.

Lees ook: Wat maakt elk sterrenbeeld uniek?

Steenbok

Steenbokken zijn de koele kikkers van het stel. Je maakt geen schijn van kans tijdens een discussie met de Steenbok. Ze bereiden zich altijd goed voor op discussies. Als het moet doen ze flink wat research, alles om te bewijzen dat zij gelijk hebben. Een Steenbok heeft genoeg discipline om zijn/haar doel te bereiken. Zorg dus dat jij ook wat research doet. Je wilt niet met je mond vol tanden staan.

Schorpioen

Een Schorpioen is vooral heel slim tijdens discussies. Ook zijn ze goed in het houden van controle tijdens zo’n discussie. Daarbij houden ze vaak de bovenhand. Hoewel ze normaal erg emotioneel zijn, laten ze zich tijdens een discussie niet kennen. No way dat ze zich laten meeslepen door hun emoties. Dan win je natuurlijk niet, hè? Een Schorpioen kan trouwens door zijn/haar geheimzinnige karakter soms ook wat manipulatief zijn. Ze hebben vaak een bepaalde strategie en deze is goed, doordat ze hun publiek zo goed kennen.

Maagd

Eigenlijk denkt een Maagd vaak gewoon dat hij/zij gelijk heeft. Tja, dan win je snel een discussie. Al is het wel zo dat een Maagd meestal ook écht gelijk heeft. Maagden weten hoe ze moeten communiceren binnen vrijwel elke situatie. Ze zijn ook erg oplossingsgericht. Ze kunnen snel en goed nadenken. Hierdoor krijg je niet snel spijt, wanneer een Maagd de discussie wint.

Lees ook: Oeps: deze sterrenbeelden zijn het meest gierig