Engelengetallen: wat zijn dat (+ wat ze betekenen voor je leven)

Psyche & spiritualiteit door Jennifer

Je kent ze vast wel. De bijzondere tijdstippen waarop alle cijfers hetzelfde zijn, zoals 11:11 of 22:22. Misschien zie je deze tijdstippen ‘toevallig’ heel vaak. Al kan het ook dat dit jouw engelengetallen zijn, die je een boodschap willen geven. Eh, wat?

Lees ook: Wat je huisnummer over je zegt volgens de numerologie

Engelengetallen

Engelengetallen worden zo genoemd in de spirituele wereld, omdat de cijfers zijn gestuurd door de engelen. Ze sturen deze uit naar mensen om een boodschap af te geven. Dit kan een reeks van herhalende cijfers zijn, maar het kan ook een reeks van verschillende getallen zijn. Kom je zo’n reeks aan getallen vervolgens vaker tegen? Let dan even op, want mogelijk zijn dit dus je engelengetallen. Daar wil je meer over weten, trust us!

Enkelvoudige engelengetallen

Getallenreeksen proberen je meestal steun te geven in bepaalde situaties. Misschien vraag je je af of je goed zit bij je nieuwe baan of dat jij en je geliefde meant to be zijn. Nou, elk enkelvoudige engelengetal heeft een bepaalde betekenis. Bestaat jouw reeks getallen uit verschillende cijfers? Dan hebben de engelen mogelijk verschillende boodschappen voor je.

0: Sta open voor nieuwe dingen

Het getal 0 betekent dat je begint aan iets nieuws. Het kan een gedachte of idee zijn, dat in je hoofd zit. Als het aan de engelen ligt, moet je hier dus wel iets mee doen. Doe de deur open en sta open voor nieuwe dingen!

1: Focus op gedachten

Het kan dat de 0 in combinatie komt met het getal 1 in je reeks engelengetallen. Getal 1 gaat namelijk over de kracht van je gedachten. Heb je het idee in je hoofd om een bedrijfje te starten? Focus je op je gedachten en manifesteer erop los. Overigens kunnen de gedachten ook negatief zijn, dan nog is de boodschap van engelengetal 1: focus hierop. Vertrouw jezelf!

2: Gewoon blijven doorgaan

Als je vaak het getal 2 ziet, ben je mogelijk bezig met iets. Misschien een project of het opbouwen van een relatie. Wat het ook is, blijf vooral doorgaan en houd moed! Dat is de boodschap van het engelengetal 2. Volgens de engelen ben je op de goede weg en staat er iets moois te wachten.

3: Vertrouw jezelf

Zit je in de put en verlies je vertrouwen? Hopelijk zie je regelmatig het engelengetal 3, dat is namelijk niet zomaar. De engelen willen je hiermee geruststellen. Misschien wil je iets heel graag. Houd nog even vol en vertrouw jezelf! Neem ook eventueel hulp aan van anderen. Niemand kan alles alleen en sommige mensen zijn net zo te vertrouwen als jijzelf.

4: Vraag om advies

Soms willen de angels je door middel van engelengetallen vertellen dat ze er zijn. Dat is dus met het getal 4. Grote kans dat je het engelengetal 4 ziet, wanneer je je eenzaam of verdrietig voelt. In ieder geval op een moment dat je wel wat advies kan gebruiken. Poor you, maar gelukkig heb je daar dan de engelen! Het is blijkbaar een goed moment om advies te vragen. Het is daarmee ook een aanmoediging om aan je doelen te blijven werken. Zie het als een steuntje in de rug.

5: Transformatie

Bestaat jouw reeks engelengetallen uit onder andere een 5? Dan zit je momenteel in een soort groeispurt, maar dan op mentaal vlak. Er gebeurt waarschijnlijk veel tegelijk, zowel positieve als negatieve gebeurtenissen. Laat het gebeuren. De engelen steunen je met het getal 5. Dingen gebeuren met een reden.

6: Kom in balans

Wanneer je het getal 6 vaak tegenkomt in een reeks engelengetallen, dan willen de engelen je terug in balans brengen. Maak je je veel zorgen over je lichaam of bijvoorbeeld je geld? Probeer te zoeken naar meer stabiliteit in je leven. Ga daarvoor even goed terug naar de basics.

7: Je zit op het juiste spoor

Als je het getal 7 veel ziet, dan ben je goed bezig. Je zit op het juiste spoor volgens de engelen. Ze moedigen je aan om vooral zo door te gaan. Blijkbaar maak je de juiste keuzes.

8: Overvloed in aantocht

Oh la la! Als je vaak het getal 8 ziet in een reeks engelengetallen, dan is er overvloed in aantocht. Dat kan een overvloed aan geluk, liefde, tijd of misschien zelfs geld zijn. Het getal vertelt je ook: geloof in je eigen kracht. Pak alle kansen!

9: Move on!

Tot slot het laatste getal en daarmee ook letterlijk een getal die staat voor afronding. Het engelengetal 9 geeft als boodschap, dat je verder moet gaan met je leven. Move on! Verder dan dit kom je niet, dus het is tijd om een nieuwe deur te openen. Vertrouw op je talent en verbreed je wereld.

Lees ook: De dag van de week waarop je geboren bent, onthult iets over je