Oxana verdient haar geld met…intiem zijn met ballonnen

Intiem door Sandra E

Oxana verdient 10k pond per maand met seks met ballonnen. De 33 jarige Oxana maakt filmpjes van zichzelf terwijl ze met de ballonnen speelt. Het seksleven van Oxana en haar man, de 33-jarige Valentin, verloopt natuurlijk altijd met een knal!

Lees ook: 10 soorten seks voor je bucketlist

Kinky geheim

Oxana ontdekte meer dan 10 jaar geleden ballonseks. Het kwam door haar man, Valentin, die na een wilde sekspartij zijn fetisj opbiechte. “Op een dag lagen we in bed nadat we seks hadden gehad, en hij vertelde me dat hij een kinky geheim had. Hij werd opgewonden van ballonnen. Ik dacht dat hij een grapje maakte. Maar ik ben seksueel nieuwsgierig en sta open voor nieuwe ideeën. Ik heb wat video’s bekeken en werd daardoor ook enthousiast!”

Looners

Oxana legt uit: “We spelen met alle ballonnen, van ballonnen die je voor een pence kunt kopen tot heel ingewikkelde ballonnen waar ik in kan klimmen en dan om me heen kan opblazen. Ik hou van de aanraking tot het geluid dat ze maken als ze knallen. Ze nemen je lichaamswarmte op en bewegen met je mee. Het is de beste seks ter wereld!” “Looners” zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Sommigen staan bekend als ‘blow-to-pop”. Zij genieten van de smaak van een ballon en het gevoel op de lippen totdat de ballon knalt. Anderen geven de voorkeur aan “sit-to-pop”. Je laat je lichaam op de ballon zakken om weerstand te voelen en de piepende geluiden te horen wanneer de latex over de huid wrijft. Je blijft net zolang stuiteren totdat de ballon knalt.

Oxana verdient 10k pond per maand

Een jaar of zeven geleden besloot het stel om van hun fetisj een geldverslinder te maken. Oxana legt uit: “We vonden het allebei geweldig om te doen en wisten dat er een hele gemeenschap was die het kon waarderen. We filmen meestal terwijl ik met ballonnen speel en zetten het dan online zodat mensen er tegen betaling van kunnen genieten.” 

Oxana en Valentin vinden het allebei heerlijk om op een enorme ballon te zitten die met je meebeweegt en dit leidt tot explosieve seks….

Lees ook: Geraldine Kemper overwoog operatie aan vulva: "dacht dat lippen te groot waren"