Waarom het hebben van speeltjes je relatie verbetert

Intiem door Romy

Misschien ben je niet per se iemand die gebruikt maakt van speeltjes in bed, maar je zou het misschien wel eens willen proberen met je partner. Wist je dat het ook nog eens je relatie verbetert als je gebruik maakt van speeltjes in bed? Waarom? Dat leggen we je uit.

Speeltjes in bed

Seksspeeltjes zijn er in alle vormen en kleuren. Denk aan vibrators of handboeien. Wil je rustig aan beginnen? Kies dan voor speeltjes die jullie solo ook wel eens gebruiken zoals een vibrator of eitje. Laat de ander de besturing nemen over het speeltje en enjoy!

Vertrouwen

Jullie vertrouwen krijgt een enorme boost. Jullie vertrouwen zal steker worden in elkaar als je elkaar bijvoorbeeld gaat vastbinden. Je maakt natuurlijk wel gebruik van professionele sekstouwen, maar je moet wel vertrouwen in elkaar hebben. Vergeet ook niet te vragen aan de ander wat hij/zij wel of juist niet wil! Bedank dan ook een soort 'stop'-woord dat jullie kunnen gebruiken wanneer je het niet meer fijn vindt.

Spicy

Jullie seks zal zoveel meer spannender worden dan dat het al was. Het is altijd spannend en leuk om wat nieuws in bed uit te proberen. Ook kom je erachter wat de ander nu erg lekker vindt met behulp van wat speeltjes.

Genot

Het gebruik van speeltjes zorgt ook voor meer genot. En hoe leuk is het om te zien dat je partner nóg meer geniet in bed? Het is dan ook leuk om een keer een luchtdruk vibrator te gebruiken tijdens de seks. Dubbel genot!

We hebben hieronder wat seksspeeltjes voor je klaargezet. Veel plezier…. !