Bizar filmpje: Vrouw vraagt 100 mannen om seks en dan...?

Intiem door Rosanne

Het is de droom van elke man: een superknappe vrouw komt op je af en vraagt of je met haar naar bed wil. No strings attached. Andrea nam de proef op de som en de resultaten zijn verrassend! Hoeveel denk jij dat er ‘ja’ zeiden?

Seks: we zijn er dol op, maar om nu zomaar met iedereen de kist in te duiken? Van mannen verwachten we echter dat ze elke kans aangrijpen om in de kroonluchters te hangen. Dat dacht maker Andrea van het onderstaande filmpje ook en ze besloot dat eens te onderzoeken. Gewapend met een wit shirtje en strakke jeans stapte ze een week lang op allerlei mannen af. De vraag: “Would you like to have sex with me?”

Hoeveel zeiden ja?
Hoeveel mensen wel een robbertje wilden worstelen met Andrea? Maar liefst dertig stuks! Zodra hij toestemde liep het paar richting haar huis. Maar lang niet iedereen zei 'ja' tegen het vreemde verzoek. Zo was een oude man totaal flabbergasted. “Waarom zou een mooie jonge meid zoals jij zoiets vragen?” Waarop Andrea antwoordt: “Ik heb er gewoon zin in.” De oude man kijkt haar nog verbaasder aan en zegt: “Het is echt ziek dat een jong meisje zo diep gezonken is, ik hoop dat je hulp gaat zoeken!” Een paar andere mannen dachten dat Andrea een prostituee was en vroegen hoeveel ze ervoor moest hebben. De meerderheid keek na het bizarre verzoek verwilderd rond, op zoek naar de verborgen camera.


Een stinkend zaakje
Hoewel sommige mannen blijkbaar hun geluk niet op konden, zijn anderen zichtbaar beledigd. “Waarom zou je jezelf dat aandoen?”, vraagt een verbijsterde man. “Mijn ouders hielden niet van me”, fluistert Andrea terug. Veel jongens zeggen 'nee' omdat ze al een vriendin hebben. De meesten spotten toch algauw een addertje onder het gras en vertrouwen het zaakje niet. “Jij filmt een YouTube-video!”, roept een man. Zou hij anders wel met Andrea het bed hebben gedeeld?

Asking 100 girls for sex
Bij een vergelijkbaar filmpje zijn de rollen omgedraaid en vraagt een man aan een aantal vrouwen of ze seks met hem willen. En wat denk je? Geen enkele vrouw haalt het ook maar in haar hoofd om op zijn verzoek in te gaan.

Zou jij met een wildvreemde het bed induiken?