Een kussen onder je billen/heupen tijdens de seks doet wonderen

Intiem door Jennifer

Je kussen brengt je niet alleen naar dromenland, maar ook seksueel naar de zevende hemel. Huh? Ja, vanaf nu is je kussen niet meer alleen je best friend tijdens het slapen. Het schijnt namelijk ook hét geheim voor goede seks.

Lees ook: 15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij seks hebben gehad

Waarom een kussen tijdens de seks?

Soms heb je gewoon zin in een vluggertje; even snelle seks. Wil je ervoor zorgen dat zo'n vlugge beurt wel echt bevredigend is? Leg dan een kussen onder je billen/heupen tijdens de seks. Het kussen zorgt ervoor dat je extra geniet tijdens vaginale of anale seks. Zie het zachte voorwerp als een soort lift, die de entree to heaven dichterbij brengt voor je lover. Oeh… Hierdoor gaan jullie pas écht diep. Vooral tijdens het missionaris-standje of de liggende doggy style is je kussen heel behulpzaam.

Sneller bij G-spot

Naast dat het kussen jullie helpt naar een hoogtepunt, is het ook nog ergens anders goed voor. Een kussen helpt namelijk bij de zoektocht naar de G-spot. Ja, soms is dat ene heel gevoelige plekje niet makkelijk vindbaar, maar dankzij het kussen onder je billen/heupen dus wel! Vergeet achteraf het gebruikte kussensloop trouwens niet in de was te gooien.

Lees ook: Beste standjes om je G-spot te stimuleren

Bron: Metro.co.uk