Deze sterrenbeelden zouden het snelst het criminele pad op gaan

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Of je besluit om op het criminele pad te gaan of niet, is helemaal aan jezelf. We raden het je niet aan, maar goed, it's all your choice. Toch spelen er wel wat dingen mee, zo kan het namelijk zijn dat het in je DNA zit óf omdat je in een bepaalde maand geboren bent. Oftewel, wat je sterrenbeeld is. En déze sterrenbeelden hebben het het meest in zich om van het rechte pad af te wijken.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het meest jaloers aangelegd

Dit zijn de meest criminele sterrenbeelden

Eigenlijk zou iedereen wel een crimineel kunnen worden. Maar, volgens de FBI hebben criminelen vaak bepaalde eigenschappen - en laat eigenschappen nou net een astrologisch ding zijn. Sterrenbeelden met bepaalde eigenschappen zouden dus sneller in een crimineel circuit kunnen eindigen. Of het nu een kleine misdaad is of een grote, criminaliteit is criminaliteit.

Ram

Rammen zijn vuurtekens en zijn in dit element de meest opvliegende tekens. Eigenlijk zijn alle vuurtekens (Boogschutter, Ram en Leeuw) personen die sneller het criminele pad op kunnen gaan, maar de Ram heeft het meest de neiging om de wat heftigere misdaden te plegen. Wel houden ze de controle over de situatie, maar we weten niet of dat nou wel zo'n goede eigenschap is.

Weegschaal

Weegschalen zijn erg manipulatief en zijn eigenlijk nog veel gevaarlijker dan vuurtekens. Niet alleen mentaal is dit teken een beetje creepy, maar het zou ook zo zijn dat dit teken de zwaardere misdaden zou plegen. Andere luchttekens zoals de Tweelingen en de Waterman hebben het nauwelijks of niet in zich zitten om een crimineel te worden.

Stier

Stieren hebben een kort lontje en zijn vaak erg koppig. Misdaden plegen doen ze dan ook in een opwelling, maar dat maakt de consequenties niet minder erg. Het level van hoe erg de misdaad is, dat is nogal uiteenlopend. Het is maar net hoe de situatie is waardoor de Stier zoiets doet. 

Kreeft

Oeps, net als de Weegschalen zijn Kreeften mentale criminelen. Er wordt gezegd dat dit teken de meeste kans heeft op mentale instabiliteit en daarom dus extra gevaarlijk is... Ook zijn Kreeften heel gepassioneerd en vechten ze voor iets dat ze graag willen hebben. Heel leuk en aardig, maar tegelijkertijd ook mega eng. 

Lees ook: Dit is waarom je het best een Leeuw als vriendin kunt hebben