Deze sterrenbeelden zijn het meest jaloers aangelegd

Psyche & spiritualiteit door Jordan

Vroeg of laat overkomt het ons allemaal wel eens: stikjaloers zijn. Op je collega, een vriendin of de nieuwe liefde van je ex. De een kan er beter mee omgaan dan een ander. Kan jij ontzettend jaloers zijn? Lees verder voor een mooi nieuw excuus, namelijk je sterrenbeeld.

Lees ook: 5 x tekenen dat het tijd is voor een nieuwe baan

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je doet er alles aan om je doelen te bereiken en je bent een echte doorzetter. Hierdoor vind je het moeilijk om iets los te laten. Als je een Schorpioen bent vind je het dan ook moeilijk oprecht blij te zijn voor anderen zonder een steek van jaloezie te voelen. Zeker als het iets is wat jij graag zelf had gewild.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn gepassioneerd en extreem competitief. Je bent ongeduldig en hebt last van een kort lontje, dit zorgt er vaak voor dat je handelt uit emotie. Gelukkig ervaren Rammen niet zo vaak echte jaloezie, maar als dit wel gebeurt moet je uit de buurt blijven.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je ervaart vaak jaloezie, maar niet in relaties. Als je een Maagd bent kan je over het algemeen heel kritisch op jezelf zijn. Je wordt groen van jaloezie als iemand anders het beter doet. Hierdoor kan je manipulatief zijn en er alles aan doen om dwars te liggen. 

Steenbok (22 december – 20 januari)

Je bent vaak verstandig en zeker van je zaak. Geen mission is te impossible, jij komt altijd met een oplossing. Maar pas op als Steenbok kan je ook zeer jaloers zijn. Als dit zo is ben je ook allesbehalve gezellig. Je vindt het lastig om te delen en doet dit ook niet graag. Zeker als iemand in de weg staat van jouw ambitie komt dit naar boven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

In het dagelijks leven ben je meestal flexibel en ben je een type go with the flow. Behalve in de liefde. Als je lover net iets te veel aandacht geeft aan iemand anders komt het groene monster naar boven. Je krijgt zelf graag aandacht en als dit een keer niet zo is verander je snel in een jaloers wrak.

via GIPHY

Lees ook: Over narcisme: Is er liefde na narcistisch misbruik?