De nieuwe trend: 'doorzichtige pony'

Haar door Jordan

De curtain bangs zijn nog steeds in. Als jij ook meedoet met de trend, dan weet je dat het behoorlijk wat extra tijd van je normale ochtendroutine vergt. Gelukkig is er nu een nieuwe haartrend opkomst de see-through bangs die meer low-maintenance lijkt.

Lees ook: Middenscheiding: bij deze gezichtsvormen staat het wel (en niet)

Korean bangs

De haartrends vliegen ons om de oren waardoor het steeds moeilijker wordt om te kiezen. Van de Jessica Rabbit- haartrend tot de curtain bangs en zelf je haar knippen via TikTok-les. Om het jullie nog even wat moeilijker te maken is er alweer de volgende haartrend namelijk de see-through bangs. De laatste jaren zijn deze bangs al harstikke populair onder Aziatische vrouwen. De trend is afkomstig uit Korea en waait nu over naar de Verenigde Staten en Europa. Het blijkt dat de bangs ervoor zorgen dat je binnen enkele minuten er verzorgd uitziet en is dus een echte must op dit moment. Deze stijl schijnt namelijk bij iedereen te passen, maar houd wel rekening met de grootte van je voorhoofd. Deze pony komt het beste tot zijn recht bij een smal voorhoofd.

Aan de slag

Ben jij wel toe aan iets nieuws? Dan zal ik je snel uitleggen hoe je te werk moet gaan met de see-through bangs. Bij elke pony is het belangrijk om te knippen in droog haar in plaats van nat of pas gewassen haar. Nat haar is zwaarder dan droog haar en dit kan ervoor zorgen dat de lengte niet klopt. Neem dit wel serieus want als je dit niet doet kan je nog wel eens te veel van je haar afknippen. Om het te verzorgen en te stijlen heb je wel nog steeds een föhn nodig. Gelukkig heb je door de fijne textuur niet te veel nodig om het in een goed model te krijgen. Via TikTok kan je genoeg accounts vinden die het nog eens goed laten zien. Typ bij zoeken see through bangs in, daar staan genoeg vrouwen voor je paraat om te helpen.

@na.namiicho Cut my bangs with me 🥰🥰 #cutting #cuttinghair #bangs #seethroughbangs #koreanbangs ♬ Fake - The Tech Thieves

Lees ook: 5 dingen die je nooit met nat haar moet doen