Met deze gouden tip werkt je droogshampoo veel beter

Haar door Jeanine

Je haren wassen kan een hele klus zijn. Je wilt het niet te vaak wassen, want dan wordt het nog sneller vet. Tegelijkertijd wil je ook niet met vettig haar rondlopen. Droogshampoo to the rescue! Gebruik jij je droogshampoo altijd voordat je weggaat? Wij hebben een betere manier voor je.

Lees ook: 5 dingen die je nooit met nat haar moet doen

Droogshampoo gebruiken

Droogshampoo gebruiken op het moment dat je haar vet is, of voordat je weggaat. Het lijkt heel logisch en waarschijnlijk doe jij het ook. Het is een stuk makkelijker dan nog even je haren moeten wassen, alleen maar vanwege die ene afspraak. Daar hebben we ook niet altijd zin in. Droogshampoo is een echte lifesaver, maar wist je dat er een betere manier is om het te gebruiken? Ja, er is dus een gouden tip waardoor je droogshampoo veel beter werkt!

's Avonds gebruiken

Dankzij deze truc kan het product veel beter intrekken. Komt 'ie: gebruik je droogshampoo vlak voordat je gaat slapen, in plaats van op de dag zelf. Je haar wordt namelijk vettig door een overmaat aan oliën. Door het de nacht ervoor in je haar te spuiten, kan de droogshampoo kan de oliën beter opnemen. The more you know!

Lees ook: Hoe je een pony moet stijlen en onderhouden