Blackhair trend: Box Braids

Haar door Redactie Ze.nl
Ze zijn superpopulair: de box braids. Logisch ook want deze lange vlechten zijn naast dat ze heel mooi zijn, ook heel erg gemakkelijk te onderhouden. Niet voor niets zien we sterren als Beyoncé en Solange Knowles steeds vaker met deze prachtige vlechten.
 
De box braids, oftewel vlechten, zijn het mooist wanneer je ze samen met wat extra nephaar in je eigen haar laat vlechten. Dit kun je bij een (blackhair) kapper laten doen. Hoe lang het duurt voordat je klaar bent is erg afhankelijk van de dikte en de lengte van de vlechten die je erin laat zetten. Tegenwoordig zijn de hele lange (tot bij je bh-bandje), middelgrote vlechten erg populair. Heb jij ze al in? Of wil je ze laten plaatsen? Dan hebben we de drie mooiste stylingtips voor jou op een rij gezet.

1. De knot
Hier spotten we Solange Knowles en Beyoncé heel vaak mee. Het is heel makkelijk te doen en staat supermooi. Zorg ervoor dat je knot mooi bovenop je hoofd zit. Een klein nadeel is wel dat, als je hele lange box braids in hebt, de knot wel heel zwaar wordt. Dus: niet voor elke dag!
 
 
2. Half up, half down
Dit is een stijl die altijd kan. Daarnaast is het veel gemakkelijker dragen dan de knot. Je kunt variëren door de voorkant te vlechten of er een knotje in te doen. 
 
 
3. Accessorize!
Om je haarstijl een beetje op te ?pimpen? kun je gebruik maken van haaraccessoires, zoals een leuke hoofddoek, een hoed of schattige strikjes.
 

Wat vind jij van deze haartrend?


Iedere vier weken geven Aisha en Megisa van Myblackhair.nl de beste haartips & trics voor alle vrouwen met kroes- en krullend haar.

Wil je meer lezen over extensions, de verzorging van je krullen en alle trends op het gebied van blackhair & beauty? Ga dan naar de website van Myblackhair.nl.