Beauty / Haar
Haar

Deze hairdo is weer helemaal hip

Ons haar is door dit weer zo statisch als de pest. Föhnen of stijlen heeft daarom echt geen zin, maar die vlechtjes komen inmiddels je strot uit. Daarom hebben wij DE perfecte coupe voor jou, die helemaal terug is (van weggeweest). 
 
Vergeet de Dutch braids en andere lastige vlechten. Jij hoeft geen uren meer voor de spiegel te staan in allerlei vervelende houdingen om er trendy bij te lopen. Of (voor je gevoel) urenlang in de kappersstoel pijn te lijden voor twee perfect gevlochten slierten. Jij hebt enkel een borstel en een elastiekje nodig om er binnen een handomdraai fashionable uit te zien! Want DE trend uit onze jeugd is weer terug. Nu begrijpen wij dat je meteen aan je jeugdtrauma moet terugdenken. Maar we hebben het, thank God, niet over het bloempotkapsel. De enige overblijfselen aan deze verschrikkelijke modetrend zijn alleen te vinden in de fotoalbums die onder een dikke laag stof op zolder staan. Dat is ook de enige plek waar ze volgens ons legaal mogen verblijven.

Kapsel
Maar denk is terug aan de fijne momenten dat jij uit de kappersstoel sprong met één of twee schattige staartjes op je bolletje. Juist ja; we hebben het over de palmboomstaartjes! Naast de felgekleurde kleding en vele printjes, geven ook deze staartjes ons een nostalgisch gevoel. Jij hoeft je niet meer te schamen voor je piekhaar, deze hairdo is juist hartstikke hip! We begrijpen dat je geen zin hebt om de goed verstopte fotoalbums op te sporen, daarom hebben wij wat kliekjes voor je verzameld ter inspiratie!
 


 
Wat vind jij van deze trend?