6 tips voor steamy seks in de auto

Intiem door Sanne

Is het eindelijk tijd voor jullie eerste keer stomende seks in de auto? Dan kun je deze tips zeker wel gebruiken. Geloof ons maar, seks in de auto is hele andere koek dan seks in bed. Met deze tips wordt jullie avontuurtje in de auto een succes.

Lees ook: 15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij seks hebben gehad

Kort en krachtig

Seks in de auto is niet bedoeld om eindeloos bezig te zijn met voorspel en allerlei nieuwe standjes uit te proberen. Het is vaak bedoeld als vluggertje aangezien je vaak niet heel veel privacy hebt en meestal ook op weg bent naar iets anders. Zijn jullie ineens wel héél erg in the mood? Dan is de auto wel een geschikte plek om je sekslust snel te stillen. Better than nothing, right? Houd het dus vooral kort en krachtig.

Locatie

Seks in openbaar is illegaal dus als jouw auto op een parkeerplaats staat, dan mag je daar eigenlijk geen seks hebben. Het is een zichtbare plek voor andere mensen en dat maakt het dus illegaal. Pas op met waar je je auto neerzet en zoek een afgelegen plek uit. De parkeerplaats van de IKEA is dus niet aan te raden. Je wilt geen ongewenste gluurders of giechelende kinderen.

Ramen dicht en spiegels naar binnen

Soms kan het er heftig aan toe gaan en mocht je op een iets minder afgelegen plek staan, dan kan je beter de ramen dichthouden. De ramen beslaan misschien iets, maar zo wordt het geluid in ieder geval beperkt. Vergeet ook niet de spiegels naar binnen te zetten zodat mensen niet per ongeluk alles kunnen zien wat jullie doen.

via GIPHY

Tijdstip

Midden op de dag is wellicht geen handig moment aangezien de kans dat je gezien wordt dan een stuk groter is. Het beste is moment is net voor zonsondergang. Je kunt elkaar nog net zien, maar het schemert al genoeg dat jullie in de auto een stuk minder zichtbaar zijn. Vergeet niet de lichten in de auto zelf uit te doen!

Goede voorbereiding

Niemand wil tussen de Mac Donald’s afhaaldoosjes liggen en achteraf de chips kruimels terugvinden in je haar. Een schone auto is een must en een dekentje op de achterbank over de lederen of stoffe bekleding is ook wel aan te raden. Niet alleen omdat je dan de volgende dag niets hoeft schoon te maken, maar ook omdat je geen brandwonden krijgt van het schuiven over de zitting. Wel zo relaxt.

Seksstandjes

In de auto moet je creatief zijn aangezien er niet heel veel ruimte is. De achterbank geeft je wellicht wat meer space om los te gaan en je wordt er minder snel gespot door anderen. Wil je het spannender maken en the girl on top zijn? Dan kies je uiteraard voor de passagiersstoel voorin. En nee, niet de bestuurdersstoel. Je wilt niet nog meer aandacht trekken door per ongeluk de toeter in te drukken.

Good luck!

Lees ook: De 9 beste seksstandjes voor 2021

Beeld: iStock